Naslovnica MAGAZIN FOTO – Usmrtio je s 19 uboda nožem: ”Nakon seksa me počela...

FOTO – Usmrtio je s 19 uboda nožem: ”Nakon seksa me počela ismijavati, izgubio sam kontrolu”

0

Rus Maksim Garejev osuđen je na devet godina zatvora zbog ubistva blogerice, studentice medicine i prostitutke Ekaterine Karaglanove.
Garejev je Ruskinju izbo nožem, a potom njeno golo tijelo utrpao u kovčeg u stanu u Pirijevoj ulici u Moskvi. Na njenom tijelu pronađeno je čak 19 uboda nožem.

Karaglanova je pokušavala izgraditi influensersku karijeru, na Instagramu ju je pratilo 80.000 ljudi.

Ispostavilo se da je Ekaterina, koja je radila u bolnici, u slobodno vrijeme radila kao eskort dama kako bi platila studij medicine.

Garejevu je pak uzor bila lutka Ken te se navodno i operisao kako bi što više sličio barbikinom partneru. Policiji je ispričao da je Ekaterina vrijeđala njegov imovinski status, seksualne vještine i osobnost nakon što joj je platio za seks.

Navodno mu je govorila da nije bogat kao drugi muškarci, te mu je predbacila da je nije zadovoljio u krevetu.

“Nakon seksa se nastavila šaliti na moj račun. Izgubio sam kontrolu i zgrabio nož iz kuhinje. Okrenula se, a ja sam je ubo u vrat. Pokušala je pobjeći u kupaonicu i zatvoriti vrata, no izvukao sam je van. Krvi je bilo posvuda, počela je vrištati. Začepio sam joj usta i ubo je u grudi”, ispričao je.

Tad se počela boriti s njim, a on ju je oborio na pod i ponovno ubo. Taj je ubod bio smrtonosan,piše Daily Mail.

Ekaterinini roditelji tvrde da nije bila prostitutka.

Ekaterinu je u stanu pronašao stanodavac, kojeg su kontaktirali njeni roditelji nakon što im se danima nije javljala. Ruski mediji prizor koji je zatekao opisuju “kao iz horora”.

Zadnji put se na društvenim mrežama oglasila 22. jula, a pisala je o putovanju na Krf. Pronađena je pet dana kasnije.

Inače, Karaglanova je redovno objavljivala fotografije na Instagramu. U martu prošle godine pisala je o planovima da će preurediti stan, putovanjima u inostranstvo i “još nekim važnim aktivnostima”, o kojima nije željela govoriti unaprijed. Započela je i specijalizaciju na odjelu za dermatologiju i venerologiju.

View this post on Instagram

До Нового года остаются считанные часы, а это значит, что самое время подводить итоги. Для меня 2017 год стал не только годом путешествий, но и годом перемен и переосмысления. Смело могу сказать, что я стала взрослее и серьёзнее (хотя как говорят мои близкие, что куда уж больше 😅). Я по-новому взглянула на многие вещи, события и людей. Пересмотрела своё к ним отношение и лишний раз убедилась, что я на правильном пути и рядом только лучшие 💪🏼 Хотя мне и не удалось достигнуть некоторых задуманных целей в этом году, но это только лишний раз доказывает, что всему своё время, место и подходящий момент 🙌🏼 В новом 2018 году хочу пожелать вам всем крепкого здоровья, счастья и успехов во всём! Пусть всё задуманное сбудется-главное это умение правильно расставлять приоритеты и отличать главное от второстепенного. Цените всё, что имеете и не забывайте стремиться к большему. Всех целую, обнимаю 💋 P.S. Кстати, собачки, 🐶 а ведь это именно наш год! Так что мы просто обязаны зажечь по полной! 😅💪🏽💥🔝

A post shared by Kati K. 💁🏻‍♀️ (@katti_loves_life) on