Fotografija zgrozila Ameriku: Trump nikad ljući, njegova djeca u panici!

Američka komičarka Kathy Griffin danas je dobila otkaz na CNN-u, nakon što je u javnost procurio video na kojem se vidi kako ona u rukama drži ‘odrubljenu Trumpovu glavu’.

Naravno, riječ je o lutki, ali i ova neslana šala presudila je poznatoj komičarki i glumici koja već godinama vodi CNN-ov novogodišnji program.

– CNN je odlučio prekinuti ugovor s Kathy Griffin – saopćeno je kratko iz medijske kuće nakon lavine kritika koje su uslijedile.

Donald Trump je očito vidio fotografiju čim se probudio i na Twitteru je jasno rekao što misli o njoj.

– Mojoj djeci, posebno 11-godišnjem Baronu, sve teže padaju ovakve stvari. Bolesno. Može se sramiti – opalio je Trump.

Ako je vjerovati TMZ-u koji su dobili informaciju od ljudi bliskima Trumpa, mali Barron se stvarno uspaničio kada je vidio odrubljenu tatinu glavu.

– On ima 11 godina, nema pojma ko je Kathy Griffin i ne može raspoznati je li glava prava ili plastična – rekao je izvor iz Bijele kuće za TMZ.

U cijelu priču se uključila i Melania Trump.

– Fotografija je uznemirujuća. Ovo je jednostavno krivo i dođe mi da se zabrinem za psihičko stanje osobe koja ju je napravila.

A šta na cijelu priču kaže glavna negativka Kathy Griffin? Poslije je i sama shvatila što je napravila, a pogotovo se uspaničila kada je stiglo upozorenje Tajne službe.

– Žao mi je, otišla sam predaleko. Pogriješila sam…

https://www.youtube.com/watch?v=Ugu3elaiyFs

Dodaj komentar:

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466LikesLikes
8,496SljedbeniciPratite
1,287PretplatnikaPretplati se