(FOTO+VIDEO) HITNO: Pomozite Aldinu Jaciću, trpi teške bolove

Aldin Jacić živi u selu Mošćanica kod Zenice i prvo ga je posjetio Husejn ef. Čajlaković koji je objavio njegov slučaj te tako upoznao i nas sa Aldinovom situacijom.

Uslijed tragičnog događaja, požara, gornji dio tijela mu je u potpunosti izgorio. Odmah je prebačen u bolnicu u Zenicu, nakon toga u Sarajevo, a zatim u Zagreb gdje je proveo više od 7 mjeseci. Po povratku iz Zagreba stanje mu se pogoršava.

Trenutno se Aldin nalazi kod kuće i ne želi da ide više u bilo koju bolnicu. Međutim, obzirom da mu je stanje izuzetno teško, ne preostaje mu druga opcija nego liječenja van BiH, eventualno u Turskoj. Aldinu je izuzetno teško da priča i bilo kakav pokret nanosi mu veliku bol.

O njemu se najviše brine snaha Azra, koja je uz njega 24 sata dnevno. Obzirom da ga kod kuće paze bolje nego što bi u bilo kojoj bolnici, to je i jedan od razloga zbog čega je Aldina strah da ide na liječenje bilo gdje. Ali, kada je spoznao činjenicu da bi uz njega išla i porodica samo je glavom klimnuo u znak odobravanja. U toku je komunikacija i pregovri sa Turskom ambasadom i uskoro očekujemo informacije vezane za mogućnost Aldinovog liječenja u Turskoj.

Bez obzira na ishod molimo nađe čitatelje i sve ljude dobrog srca koji su u mogućnosti da se odazovu apelu i zajedno pomognemo Aldinu da prebrodi teške dane.

U prilogu pogledajte i video zapise i sami se uvjerite u teško Aldinovo stanje:

Pomoć za Aldina

Aldinu je pola tijela izgorilo, u teškim je bolovima i HITNO mu je potrebna naša pomoć – molimo vas da podjelite video i informacije kako bi se što više ljudi uključilo u akciju pomoći! Aldin Jacić živi u selu Mošćanica kod Zenice i prvo ga je posjetio Husejn ef. Čajlaković i objavio njegov slučaj. Nakon toga pojedini portali objavljuju informacije, a Pomozi.ba tim je bio u posjeti kod Aldina u subotu 25.03.2017. i svjedočili smo užasu kroz koji prolazi svakodnevno. Usljed tragičnog događaja, gornji dio tijela mu je u potpunosti izgorio. Odmah je prebačen u bolnicu u Zenicu, nakon toga u Sarajevo, a zatim u Zagreb gdje je proveo više od 7 mjeseci. Po povratku iz Zagreba stanje mu se pogoršava. Trenutno se Aldin nalazi kući i ne želi da ide više u bilo koju bolnicu. Međutim, obzirom da mu je stanje izuzetno teško, uspjeli smo kroz razgovor da ga pridobijemo da pristane na opciju liječenja van BiH, eventualno u Turskoj. Aldinu je izuzetno teško da priča i bilo kakav pokret nanosi mu veliku bol.O njemu se najviše brine snaha Azra, koja je uz njega 24 sata dnevno. Obzirom da ga kući paze bolje nego što bi u bilo kojoj bolnici, to je i jedan od razloga zbog čega je Aldina strah da ide na liječenje bilo gdje, ali kada smo mu spomenuli da bi uz njega išla i porodica samo je glavom klimnuo u znak odobravanja. Aldinu možete pomoći na više načina i to:- Pozivom na broj 090 291 091 – donirate 2KM- Pozivom na broj 090 290 029 – donirate 1KM *pozivi su samo iz BH Telecom mrežeZa direktnu uplatu putem kartice (credit ili debit) – klikom na link u produžetku donirate željeni iznos direktno sa vaše kartice: https://www.gofundme.com/pomoc-za-aldina/donateZa uplate iz BiH:Intesa Sanpaolo Banka BIH154-160-20044490-67 Za uplate iz inostranstva: Banks name: Intesa Sanpaolo Banka BIHSWIFT CODE:UPBKBA22IBAN: BA39 1541602004449067 Primalac: Udruženje “Pomozi”, dr. Fetaha Bećirbegovića br. 8, 71000 Sarajevo Svrha: Za Aldina Jacića Paypal: paypal1@pomozi.ba

Posted by Pomozi.ba on Monday, March 27, 2017

Razgovor sa Aldinovim ocem:

Allah da mu pomogne…

Posted by Emina Dedic Kameric on Tuesday, March 28, 2017

Aldin trenutno koristi melem koji je dobio iz Njemačke te mu on pomaže da prikoliko ublaži bolove i da njegovo stanje napokon krene, bar malim korakom, na bolje.

Aldinu možete pomoći na više načina i to:

  • Pozivom na broj 090 291 091 – donirate 2KM
  • Pozivom na broj 090 290 029 – donirate 1KM

Pozivi su samo iz BH Telecom mreže

Za direktnu uplatu putem kartice (credit ili debit) – klikom na link u produžetku donirate željeni iznos direktno sa vaše kartice: https://www.gofundme.com/pomoc-za-aldina/donate

Za uplate iz BiH:

Intesa Sanpaolo Banka BIH
154-160-20044490-67

Za uplate iz inostranstva:

Banks name: Intesa Sanpaolo Banka BIH
SWIFT CODE:UPBKBA22
IBAN: BA39 1541602004449067

Primalac: Udruženje “Pomozi”, dr. Fetaha Bećirbegovića br. 8, 71000 Sarajevo
Svrha: Za Aldina Jacića
Paypal: [email protected]

U prilogu je i galerija fotografija:

Dodaj komentar:

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466LikesLikes
8,496SljedbeniciPratite
1,287PretplatnikaPretplati se