GLUMICA POBIJESNILA I ZAPRIJETILA TEODOSIĆU: Ovo je istina o romansi Jelisavete i Miloša!

Poslije raskida veze sa glumcem Vukom Kostićem, prije nekoliko mjeseci Jelisaveta je uslikana na beogradskom aerodromu sa košarkašem Milošem Teodosićem kako zajedno odlaze u Rusiju, gdje on igra za košarkaški klub CSKA.

Jelisaveta se tada oglušila na sva pitanja srpskih medija o vezi sa Teodosićem, ali je u jednom od intervjua otkrila da je zaljubljena.

Poslije samo mjesec dana osvanula je informacija da je Teodosić ostavio Jelisavetu, a da se ona pomirila sa glumcem Vukom Kostićem, sa kojim je i bila prije Teodosića.

Dvije nedjelje kasnije, ona je, kako se šuškalo, započela vezu sa košarkašem Bogdanom Bogdanovićem. Nakon što su krenule spekulacije da Jelisaveta mijenja partnere kao čarape, ona je bila veoma ljuta i uznemirena. Pozvala je Teodosića i rekla mu da će uskoro morati da prizna da je s njom u vezi, jer ne želi da se u medijima stvara loša slika o njoj.

“Miloš i Jelisaveta nikada nisu raskidali. Sve vrijeme su zajedno, međutim Miloš nikada nije želio da govori o svom ljubavnom životu za medije, pa je upravo zbog toga ostavio prostora da se spekuliše o njegovoj vezi sa Jelisavetom. Ipak, kada je vidio da su njih dvoje i te kako aktuelni u srpskim medijima, riješio je da stavi tačku na spekulacije. Uskoro će svoju vezu sa glumicom i objelodaniti, kako njoj ne bi stvarao probleme“, otkrio je izvor blizak Teodosiću.

Dodaj komentar:

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466LikesLikes
8,496SljedbeniciPratite
1,287PretplatnikaPretplati se