Godina dana od smrti Jelene Marjanović: Šta danas kažu komšije o najmisterioznijem zločinu u regionu!

Ovom povodom je ekipa Pinka otišla do Borče u posjetu komšiluku tragično nastradale pjevačice.

Ono što su zatekli bile su prazna ulica i dvorišta kuća. Tek po koji prolaznik prođe, a većina je gotovo i zaboravila da se prije nepunih godinu dana na nekoliko stotina metara od njih desio monstuozan zločin.

– Niko više ne spominje to ubistvo. Čak se i novinari ne interesuju kao ranije. Prije su dolazili i stalno se nešto raspitivali, fotografisali i snimali. Sada to više niko ne radi … čak i mi više ne pričamo međusbno o tome – rekla nam je jedna komšinica koju su novinari zatekli na ulici kako se užurbano vraća kući iz prodavnice.

I svi ostali, koje smo pitali, manje-više rekli su nam isto.

– Ma niko to ne spominje. Čak i porodicu gotovo da ne viđamo. Zoran uglavnom prođe automobilom, rijetko kada prođe ovuda pješke – dodaje još jedna komšinica koja živi nekoliko kuća dalje od poznate kuće Marjanovića.

– Strašno je to što se dogodilo. U početku sam se bojala da izađem na ulicu čim krene prvi sumrak, a danas mi čak i ne padne na pamet šta se dogodilo sa jadnom ženom – rekla nam je još jedna prolaznica.

Nakon svega, jedino na banderi stoji plakat sa fotografijom Jelene Marajanović koji jedino podsjeća na činjenicu da Borča možda i nije toliko bezbijedna koliko izgleda, jer se upravo tu dogodila scena koju smo do sada mogli da vidimo samo u krimi serijama.

Dodaj komentar:

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466LikesLikes
8,496SljedbeniciPratite
1,287PretplatnikaPretplati se