GOTOVO JE: Tamara Đurić napustila bolnicu i odlazi van Srbije!

Ona će u narednih nekoliko dana započeti terapiju koju su joj predložili, a nakon toga, ako sve bude u redu, Tamara će otputovati u inostranstvo na nekoliko mjeseci kako bi se sklonila od javnosti.

“Ljekari iz privatne klinike su joj predložili da se podvrgne manuelnoj terapiji, što je trenutno najbolje i najbezbolnije za nju. Tamara je uz konsultacije sa njima odlučila da je to najbolja opcija. U narednih nekoliko dana će početi sa manuelnim terapijama, tačnije masažama zadnjice, koje bi trebalo da joj pomognu da se donekle ta regija oporavi“, rekao je izvor blizak starleti.

Đurićeva je nakon intervencije koju je imala na VMA, kada su joj ljekari spasili život, provela nekoliko nedjelja u krevetu. Porodica i prijatelji bili su uplašeni za njen život, ali se, zahvaljujući stručnosti ljekara, izvukla iz životne opasnosti.

“Tamara je tada odlučila da će ako sve bude u redu napustiti Srbiju na nekoliko mjeseci kako bi se odmorila od svega. Ona nije očekivala da će njen slučaj biti toliko medijski ispraćen, te se nije nadala da će njeno zdravstveno stanje biti glavna tema. Ipak, kada su informacije procurile u javnost, ona je odlučila da se oglasi i ispriča kako je bilo da se ne bi spekulisalo o tako ozbiljnoj situaciji“, otkriva naš izvor.

“Sredinom juna će napustiti Srbiju i provesti nekoliko mjeseci van zemlje kako bi se oporavila od svega“, rekao je izvor. Kada smo kontaktirali sa Đurićevom kako bismo provjerili tačnost informacija koje smo dobili, ona se nije javljala na telefon.

Podsjetimo, Tamara je dobila infekciju poslije pucanja akvafilera u zadnjici. Nakon toga, starleta je završila u bolnici, a život joj je bio u opasnosti. Đurićevu je nedavno na VMA posjetio i najpoznatiji brazilski hirurg, koji je u dogovoru sa srpskim stručnjacima zabranio starleti da se više ikada podvrgne estetskim zahvatima.

Dodaj komentar:

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466LikesLikes
8,496SljedbeniciPratite
1,287PretplatnikaPretplati se