HIT FOTKE: Ovako su poznati izgledali na kraju srednje škole!

Željko Samardžić: Suprugu sam zaprosio na maturi

Srednju školu sam završio 1974. godine. Na mojoj maturskoj večeri bilo je divno. Rado je se sjetim. Uživao sam s prijateljima. Zanimljivo je to što sam pjevao na mnogo matura, pa i na svojoj. Mnogo lijepih uspomena me veže za taj period. Ja sam i suprugu Maju zaprosio na maturi. Ali ne na mojoj već na njenoj.

Saša Popović: Školovao se za muzičara

Direktor „Grand produkcije“ spada u red onih koji su imali sreću da rade posao za koji su se školovali. Popović je još od malih nogu želio da postane muzičar, pa je najprije završio nižu, a onda i srednju muzičku školu 1973, što mu je kasnije mnogo značilo u karijeri.

Ceca: Žao mi je što nemam fakultet

U svijet šou-biznisa ušla sam vrlo mlada. Imala sam 14 godina. Uporedo sam završavala srednju školu, maturirala sam 1991. godine. Fakultet je, nažalost, izostao. Sve mlade pjevače bih savjetovala da nikada ne ostavljaju školu jer to ne može da im koči karijeru. Neka završavaju fakultete, a uporedo neka se bave muzikom. Sve može da se postigne.

Brena: Bila sam odličan đak

Voljela sam školu, bila sam odličan đak u osnovnoj, nije mi bilo teško da učim. I u srednjoj školi sam dobro učila. Završila sam je 1979. Imala sam želju da završim i fakultet, ali mi se to nije ostvarilo. Upisala sam turizam na prirodno-matematičkom fakultetu, ali nisam imala sredstava da se školujem.

Vesna Dedić: Šminkale smo se na hodniku

Bila sam gimnazijalac tadašnjeg Titograda. Bio je maj 1986. Maturu smo proslavili na Plavim horizontima u Tivtu. Bilo je božanstveno. Šminkale smo se na stepenicama hotela.  Izuzetna generacija.

Ognjen Amidžić: Završio gimnaziju

Ognjen Amidžić završio je gimnaziju u Šapcu 1994. godine. Upisao je studije historije, na kojima je stigao do samog kraja, mada još uvijek nije diplomirao.

Dodaj komentar:

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466LikesLikes
8,496SljedbeniciPratite
1,287PretplatnikaPretplati se