HOROR KOD ŠIDA: Pokucao na vrata da traži hljeb i silovao djevojku (25) pred njenih troje djece!

Nozijevu je više puta napastvovao Arijan Ahmad (18), a zlostavljao ju je u sobi naočigled njenih troje maloljetne djece od 11, devet i dvije godine.

Nesretna žena se obratila za pomoć i prijavila silovatelja tek nakon nekoliko nedjelja, kada je saznala da je u drugom stanju.

Kobne noći Arijan Ahmad je oko 1 sat poslije ponoći pokucao na vrata Arabzadine sobe, navodno da traži hljeb.

– Ne sluteći šta će se desiti, djevojka mu je otvorila i krenula da mu da parče hljeba. Mladić je tada skočio na nju, oborio ju na krevet i počeo da je ljubi. Ona se sve vrijeme opirala i molila Arijana da je pusti, ali on nije odustajao. Njeni krici probudili su i dječicu koja su počela da vrište i plaču, ali manijaka ni to nije spriječilo da im siluje majku. Nakon dva sata iživljavanja, izašao je iz sobe – kaže izvor.

Prema njegovim riječima, Ahmad je još nekoliko puta dolazio kod Nozijeve u sobu i uvijek bi imali s*ks mimo njene volje.

– Ona iz straha za bezbijednost sebe i svoje djece nije prijavila slučaj – dodaje izvor.

Mjesec dana kasnije, Nozijeva je imala mučnine, pa se obratila doktoru u Prihvatnom centru.

– Odmah joj je zakazan ginekološki pregled u Domu zdravlja Šid, a ljekari su joj saopštili da je trudna – navodi sagovornik.

Čim je saznala da je u drugom stanju, Nozijeva je zahtijevala prekid trudnoće i prijavila manijaka policiji.

Molila je ljekare da joj urade abortus istog momenta, govorila je da je samohrana majka i da ne zna kako da se izbori ni sa troje djece. Međutim, oni su joj saopštili da se taj zahvat plaća s obzirom na to da je trudnoća u redu i da nema nikakvih kompliakcija – zaključuje izvor.

Dodaj komentar:

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466LikesLikes
8,496SljedbeniciPratite
1,287PretplatnikaPretplati se