Naslovnica MAGAZIN Horor na Dedinju: Bačena bomba na vilu Jelene Karleuše?! Nepoznati napadač navodno...

Horor na Dedinju: Bačena bomba na vilu Jelene Karleuše?! Nepoznati napadač navodno je bacio eksplozivnu napravu na vilu pop pjevačice Jelene Karleuše na Dedinju, piše Telegraf.rs.

0

Policija je došla na poziv građana, a onda je utvrđeno da je bačena eksplozivna naprava koja je oštetila dio fasade i unutrašnjost dvorišta jedne od luksuznih vila. U blizini živi i bh. pjevačica Maya Berović.

– Bomba je bačena u gluho doba pa je jasno da je napadač sa ovim želio da pošalje poruku upozorenja – kaže izvor za Telegraf.rs.

Policija nije obavila razgovor sa pjevačicama, ali ako to istraga bude zahtijevala tako će i uraditi.

– Pjevačica nije prijavila policiji bilo kakve prijetnje i uznemiravanje, ali se istraga vodi u svim pravcima. Istražuje se i je li možda naprava bačena zbog nekog od ostalih stanara koji žive u okolnim stanovima, a to je još desetak ljudi. Međutim, ona je prva na listi zbog posla kojim se bavi i zato što je javna ličnost – kaže izvor.

Policija je navodno utvrdila da ova eksplozivna naprava nije bila velike razorne moći, ali da je mogla dpovrijediti svakoga ko se tu našao. Vila ima 550 kvadratnih metara, a inače, njen dnevni boravak sam iznosi 150 kvadrata.

Jelena Karleuša još nije komentirala ove navode.

Loading...