Naslovnica MAGAZIN Horoskopski znakovi s kojima je najteže ostvariti vezu

Horoskopski znakovi s kojima je najteže ostvariti vezu

0

SVATKO želi pronaći nekoga s kim može sretno dijeliti svakodnevicu.

Bio to brak ili veza, svi želimo nekoga tko će uz nas biti u dobru i zlu. Međutim, zvijezde nisu baš svima naklonjene kada je dugoročna ljubavna veza u pitanju. Ova tri znaka su poprilično tvrd orah kad su veze u pitanju.

Djevica

Osobe rođene u znaku Djevice od samog početka nemaju predispozicije za vezu jer zbog svoje izrazito kritičke prirode svaku osobu pokušavaju promijeniti i prilagoditi sebi. Djevice će od vas očekivati nemoguće i tajno će vas testirati jer odbijaju biti s bilo kim tko ne zadovoljava sve njihove uvjete.

Škorpion

Škorpioni imaju zbilja puno dobrih kvaliteta koje vas kod njih privuku. Međutim, zbog svoje ambicioznosti i žeđi za uspjehom neće im biti drago prilagođavati se vama i udovoljavati vašim željama. Zbilja je pravo čudo vidjeti osobu rođenu u znaku Škorpiona koja tuđe potrebe i želje stavlja na prvo mjesto.

Ovan

Iako će vas privući samopouzdanjem, Ovnovi moraju imati svaku situaciju pod kontrolom. Izludjet će vas njihovo opsesivno planiranje i želja da uvijek budu u centru pažnje. Ovan ne može podnijeti osobu koju obilježava jednako intenzivan karakter pa ako primijetite da vam veza s osobom rođenom u znaku Ovna ide dosta dobro, budite svjesni činjenice da su izvršili dominaciju nad vama i da smatraju da ste vi njihova marioneta.