35.3 C
Bihać
Četvrtak, 24 Juna, 2021

Hrvatski mediji: Objavljene fotografije ubice i žrtava

IZVORavaz.ba

Četiri osobe ubijene su danas na području Šibenika i Vodica. Sve ih je, prema neslužbenim informacijama, ubio isti čovjek, Branko Koloper.

Koloper je bivši vlasnik šibenske pekarske kompanije “Matkol” koja je otišla u stečaj još prije tri godine. Stečaj nad “Matkolom” pokrenut je zbog neprekidne blokade duže od četiri mjeseca i 831 hiljadu kuna duga.

Branko Koloper

Prema također neslužbenim informacijama, ubijeni su Tedi Slamić, sin Jose Slamića, vlasnika trgovačkog lanca “Djelo”, Radojka Danek te još dva muškarca.

Kako piše Šibenik.in, ubijena Radojka Danek gradska je vijećnica HDZ-a i stečajna upraviteljica firme “Matkol” u čijem se sjedištu u Šibeniku dogodilo ubistvo. Osim nje tamo su ubijeni njezin suprug i još jedna osoba. Njih je Koloper navodno pozvao na sastanak te ubio, a zatim se uputio u Vodice gdje je ubio Tedija Slamića.

Tedi Slamić

Navodno je napadač prvo likvidirao tri osobe u Ražinama koje je pozvao na sastanak u sjedište jedne tvrtke u stečaju te potom otišao u Vodice gdje je ispred trgovine “Djelo” likvidirao Tedija Slamića, vlasnika trgovačkog lanca “Djelo”, dok je sjedio u svom automobilu.

Svemu su navodno kumovali dugovi.

Danek sa suprugom

Sumnjalo se da se Branko Koloper skriva u svojoj kući u Donjem Polju. Tamo nije pronađen, no policijsko vozilo i dalje je pred kućom, piše Šibenik.in.

Dodaj komentar:

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466LikesLikes
8,496SljedbeniciPratite
1,287PretplatnikaPretplati se