Igrači Dinama odbili dati izjave atraktivnoj voditeljici

Mirta je svom sagovorniku Jošku Španjiću rekla kako su igrači Dinama dobili poziv za gostovanje, ali se nisu odazvali.

– Pozvani su i igrači Dinama, ali eto, nisu bili raspoloženi za gostovanje u studiju. Malo to i čudi s obzirom na rezultat – rekla je Mirta.

– Čudi i malo je nekorektno – rekao je Španjić, a Mirta je dodala:

– Uvijek su u studiju igrači obje momčadi jer je to profesionalno, i svi se odazovu, pobijedili ili izgubili. No igrači Dinama nisu došli…

– Vrlo nekorektno, nisam se nadao tome – rekao je Španjić.

Nakon ove izjave atraktivne Mirte, oglasili su se i iz Dinama.

– Dinamo ima obavezu prema nositelju TV prava i to smo uredno ispunili, za razliku od nekih klubova koji to često eskiviraju. Ovdje je riječ o internoj emisiji HNK Hajduk. Uostalom, u Evropi je pravilo da se takve stvari poput gostovanja igrača i trenera dogovaraju prije utakmice, a ne da ih se navlači za rukav ispred svlačionice kao da smo na placu. Kolege iz Hajduka će to valjda naučiti s vremenom – poručili su iz Dina,a.

Ubrzo je stigao i odgovor Hajduka.

– Moramo demantirati navode glasnogovornika Dinama koji je izjavio da se igrače potezalo za rukav nakon utakmice. Glasnogovornika Dinama se pitalo želi li da njegovi igrači sudjeluju u Hajdukovoj emisiji na što je on odgovorio: “Ne biste ni vi došli u našu emisiju”. Dosadašnja praksa sa svakim gostujućim klubom je bila da se njihovim igračima i trenerima dala prilika za kratak osvrt na utakmicu uz dozvolu press službe ili glasnogovornika gostujućeg kluba, a tom praksom smo se vodili i ovaj put. A priče s placa ostavljamo onima koji se vole spuštati na taj nivo – naveli su iz Hajduka.

Izvor: avaz.ba

Dodaj komentar:

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466LikesLikes
8,496SljedbeniciPratite
1,287PretplatnikaPretplati se