Ima se, može se: Neki građani BiH za 1. maj u našoj zemlji, a neki će u Dubai, Pariz, Istanbul, Maroko…

Kako se približavaju prvomajski praznici, tako i veliki broj građana nastoji da provede ovaj praznik u skladu sa svojim mogućnostima.

Dok će se neki provoditi u Bosni i Hercegovini, uživajući u mnogobrojnim izletištima, koja oduševljavaju i ostavljaju bez daha, isto tako će i veliki broj građana uživati u destinacijama poput Dubaija, Istanbula, Maroka…

Tako su iz turističke agencije Relax Tours za Avaz.ba kazali kako su povodom prvomajskih praznika imali dosta putovanja i aranžmana.

istanbul-1

Istanbul

– Radili smo dosta putovanja, jer smo radili skuplje avionske ture poput Irana, Maroka, Rusije i Dubaija. Također, tu su standardne rute poput Istanbula, ali i autobuska tura do Munchena. Na naše veliko zadovoljstvo moram reći kako su sve ture rasprodate – kazali su nam iz Relax Toursa.

Također, rečeno nam je kako je i ove godine kao i ranije veoma popularan Jadran.

maroko-1

Maroko

– Veliki broj građana naše zemlje ide na Jadran. Izuzetno su popularne destinacije poput Makarske i Dubrovačke rivijere – kazali su nam.

Iz turističke agencije Buena Vista i Sol Azur su kazali za naš portal kako su potpuno rasprodati svi aranžmani za evropske prijestonice.

pariz-1

Pariz

– Od Pariza, Rima, Budimpešte, Praga, Venezije, Beča.. sve te destinacije su rasprodate. Također, destinacije poput Istanbula, Dubaija, Sicilije, naše avio ture su rasprodate. Dubai, naprimjer košta 1.500 maraka s vizama i taksama i maksimalno je rasprodan – rekli su nam.

Također, u ovoj agenciji je visoko tražen Jadran, a velika većina aranžmana je rasprodana.

Iz turističke agencije Fibula kazali su nam kako su se najviše bazirali na Hrvatsku, odnosno Jadran.

– U našoj turističkoj agenciji najviše smo radili Jadran, odnosno odlazak u Hrvatsku. Imamo i Dubai, ali to su sve individualni aranžmani. Skoro 90 posto je Jadran – kratko su kazali za Avaz.ba.

Dodaj komentar:

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466LikesLikes
8,496SljedbeniciPratite
1,287PretplatnikaPretplati se