20.4 C
Bihać
Nedjelja, 25 Jula, 2021

Imate muke sa manikurom? Evo prijedloga za Vas!

Odabir boje za poliranje nije jedina odluka o manikuri. Oblik nokta koji odaberete postavit će ton za cijeli izgled. Pitali smo stručnjake – uključujući i manicurista slavne Deborah Lippmann, koja je prettied na nokte od gotovo svakog A-listera – da objasni koji oblik trebate tražiti u salonu, kao i kakI dok postoji više oblika nego što smo ovdje navedeni (mogućnosti su naizgled beskrajne!), Naši stručnjaci savjetuju da su to najbolje odabrati od danas.

Drugi, ekstremniji oblici mogu oslabiti površinu, uzrokujući da vam nokti lako uhvatiti stvari, podijeliti ili lomiti – i nitko nema vremena za rješavanje toga!

Uglavljen na Pinterest.

Naljepnice za bademeo zapravo oblikovati oblik ako volite DIY.

Badem nails

Za koga je to:

Poznate osobe vole ovu mogućnost da donesu osjećaj glamura na crveni tepih, a Lippmann je postao poznat po njezinu izvođenju. “Almond-nokti su vrlo vitki, vrlo seksi i još uvijek čuvaju vaše čavle”, kaže ona. Također je poznato da se većina europskih žena, bademovih noktiju, pokaže stilom s nakitom. “Za mene, ovo je najsigurniji oblik”, dodaje Lippmann.

Kako napraviti DIY:

Nakon što ste gurnuli kožicu natrag, pogledajte krivulju na bazi i u suštini imitiraju isti oblik na vrhu. Ova strategija proizvodi najviše laskavu, izduženu i dosljednu formu. Cuticles i rezultirajući oblik noktiju prirodno će varirati za svaku ženu, čineći vašu manikuru više prilagođenu vašim rukama, kaže Lippmann.

Kvadratni nokti

Kvadrat nails

Za koga je to:

Poznato je da ovaj oblik oblikovanja pokazuje i izlazi iz stila, iako Lippmann kaže da se u ovom trenutku smatra super nadraženim i trendiranim zahvaljujući određenoj platini plavuša. “Gwen Stefani voli rock super cool, četvrtastog nokta”, kaže Lippmann. Oblik se često povezuje sa slobodnim duhovima koji vole eksperimentirati s zabavnim izgledom mode i ljepote.

Kako napraviti DIY:

Prvo, doza iskrenosti: četvorni nokti ne općenito laskaju svima, i zabluda je da će oblik učiniti čvršćim čavlima nikoga, kaže Lippmann. Ako vaš nokti rastu ravno od 1/8 do 1/4 preko prsta, dobar ste kandidat za ovaj oblik. Dotaknite ravno, iako nikada u pokretu piljenja naprijed-natrag, jer to smanjuje noktiju. Umjesto toga, podignite datoteku svakim udarcem. Zatim lagano omekšajte rubove s buffing hodom ili dva, tako da ne zahvaćaju tkanine.

Noktirajući nokte

Squoval nails

Za koga je to:

Ovaj oblik jednake veličine i koji se uklapa u kvadratnu podlogu s ovalnim rubom izgleda lijepo svima i najsuvremeniji je izbor prema našem stručnjaku. “Dobro očuvana manja kravata izaziva osjećaj elegancije bez napora, što je i nedovoljno i šik”, kaže Lippmann. To je također idealan platno za prikaz kreativne umjetnosti noktiju, ako je to vaš stil.

Kako napraviti DIY:

Slično kao i podnošenje oblika badema, najprije ćete morati gurati kutikalije, a zatim ih potražiti kao vodič za oponašanje ovalnog oblika na rubu nokta. Nakon što se ovalni završi, vratite se i poravnajte rubom podignutim ravno preko, onako kako biste to učinili s kvadratnim oblikom. Opet, budite oprezni da se ne pomiču naprijed-natrag u pokretu piljenja ili ćete oslabiti noktiju. Umjesto toga, datoteka bi trebala podignuti sa svakim udarcem. A, voila!

Ovalni nokti

ovalan nails

Za koga je to:

Ako ste u potrazi za izrastanjem prirodnih noktiju, to je najbolji oblik za odabir, kaže LA nail art Fariha Ali od Enamel Diction salon. Dugi ovalni oblik je više utilitaran od drugih, budući da su rubovi najmanje skloni lomiti kada se bavite svakodnevnim životom – od tkanina i pranja posuđa do dospijeća u torbu da biste zgrabili ključeve. To je također najlakše održavati na duži rok.

Kako napraviti DIY:

Odaberite datoteku koja nije previše gruba za glatku datoteku duž rubova. Podijelite nokat na dva dijela: lijevo i desno. Zatim skidajte s lijeve strane prema sredini dok ne zaoblimo tu stranu i nastavite s dosijeom desno prema sredini. Važno je uvijek dosezati prema sredini nokta kako bi spriječili oštećenja. Iako je količina konusa potpuno ovisna o individualnoj preferenciji. Uže, više oblika u obliku badema, izgledaju bolje s duljim duljinama, dok okrugli oblik izgleda laskavije na kraćim noktima, dodaje Ali.

Nail Stiletto

Stilet nails

Za koga je to:

“Ovo je vrlo žensko, ali s rubom – i za mene, oštrije, bolje!”, Kaže umjetnik noktiju Chaun P Enamel Diction, koji oblikuje ovaj noktiju za klijenta Khloe Kardashian. Ako imate znamenke na kraćoj ili širi strani, može izgledati osobito laskavo, jer stvara izgled izduženih, tankih prstiju. Iako se to može učiniti s srednjim do dugim noktima, mnogo je lakše oblikovati na vrlo dugim noktima. Ako imate kratke nokte, akrilat bi trebao biti potreban da bi se to postiglo.

Kako napraviti DIY:

Počnite s kvadratnim noktom, bilo rezanjem noktom ravno preko ili slijedeći naše upute gore. Zatim zakvačite najgornji dio dviju strana dijagonalno u trokut. S datotekom, usredotočite se na zakretanje stranica ravnomjerno kako biste dobili oblik suza koji omekšava trokut. Što god radite s jedne strane, učinite s druge strane. Na primjer, ako s jedne strane radite tri datoteke, učinite ih tri na drugoj, tako da izgleda simetrično – što je ključ za, ahem, čavao ovaj izgled.

Lijesovi

Mrtvački sanduk nails

Za koga je to:

U osnovi, više suženi kvadratni oblik, ovaj stil je idealan za dugo nokte. Što više duljine imate, više opcija s kojima morate igrati kaže LA nail artista Salina Neou od Enamel Diction, koja stvara izgled klijenta Kylie Jenner. Kraći nokti i dalje mogu eksperimentirati sa stilom, ali se savjetuje za manje atraktivan izgled. “Ništa nije seksipilnije od niza golih noktiju, super je elegantan i elegantan!” Dodaje Neou.

Kako napraviti DIY:

Počnite s osnovnim kvadratnim oblikom, bilo rezanjem noktiju preko ili prema našim uputama za četvrtaste nokte. Zatim upotrijebite datoteku koja nije previše gruba ili preniska, s lijeve strane skenirajte strane, izmjenjujući se s nekoliko svjetlosnih okretaja na lijevoj strani, a isti broj svjetlosti slijeva desno kako bi zadržao stvari. (Drugim riječima, nemojte spuštati jednu stranu sve do kraja, a zatim se prebaciti na drugu stranu, inače je previše lako da nokti izađu neravnomjerno! Strpljenje je ključ.) Nakon što imate simetrični oblik i dužinu koju volite , završite uglove vrhova brzim, laganim podnescima koji drže rubove kvadratnim, oštrim ili mekom i zaobljenim – prednost je vaša. Neou preferira trg i oštar za svoje slavne klijente.

Kratki nokti
Ako su vam nokti prekratki da biste stvorili gornji izgled, svakako svakako morate primijeniti ulje za kožicu kako biste im pomogli da rastu. Ili, gel manikura može biti dobar izbor u međuvremenu. Samo budite sigurni da ih nikada ne uklonite sami.

Dodaj komentar:

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466LikesLikes
8,496SljedbeniciPratite
1,287PretplatnikaPretplati se