Naslovnica MAGAZIN Ispovijest supruge Saše Popovića: Suzana progovorila o kidnapovanju djece! Pjevačica Suzana Jovanović...

Ispovijest supruge Saše Popovića: Suzana progovorila o kidnapovanju djece! Pjevačica Suzana Jovanović otvorila je dušu i ispričala do sada nepoznate detalje iz svog privatnog života.

0

Naime, Jovanovićeva je otkrila da je teško živjela dok se nije udala za najuticajnijeg čoveka u domaćem šoubiznisu Sašu Popovića. Nije imala novca, kako je rekla, za najosnovnije stvari.

-Ja sam prije Saleta imala velikih finansijskih problema. Nisam imala tu sreću, kao sada, da mirno spavam, zato što Sale radi za nas, za mene i djecu, te o materijalnim stvarim ne moramo da brinemo. Međutim, bilo je perioda prije Saše kada sam imala 20 dinara u džepu i kada mi je frižider bio prazan, nisam imala šta da jedem. Ali sam ipak ostala mentalno jaka i zdrava, ostala sam normalna, uzela sam život u svoje ruke i riješila da to promjenim – ispričala je Suzana u emisiji “Press pretres”.

Voditelja je zanimalo i da li se ona i njen suprug Saša Popović boje da njihova djeca ne budu meta kidnapera zbog velikog bogatstva koje posjeduju.

– U ono vrijeme kada je bilo jako opasno ni tada Sale i ja nismo imali bodigardove iza sebe. Koliko puta me je samo kritikovao: “Jao, sama voziš auto, sama voziš Aleksandru i njene drugarice u školu, ali ja nikada nisam imala problem sa tim. Ja razmišljam ovako:

“Čekaj, ja nikome nisam ništa loše uradila da bi me neko napao, kidnapovao, ne daj Bože. Jeste bilo je opasno devedesetih. Ja sam još aktivno pjevala, Sale je radio svoj posao, ali nismo se eksponirali, nismo nikome bili “trn u oku”. Ponašali smo se normalno. Nismo nikada nikoga isprovocirali da nam uradi tako nešto. I dan danas se krećemo slobodno ulicama, nemamo obezbjeđenje, jer živimo i ponašamo se normalno, ne razmećemo se onim što imamo –objasnila je Suzana.