Naslovnica MAGAZIN Istina boli: Tvoj horoskopski znak otkriva zašto si zaista sama Biti singl...

Istina boli: Tvoj horoskopski znak otkriva zašto si zaista sama Biti singl je stvar izbora, ali ponekad biti sam i maštati o vezi zna da bude jako teško.

0

Bivši partner odlučio je da raskine sa vama iz ovog ili onog razloga, ili ste možda baš vi bili ti koji su stavili tačku na romansu. Sada kada ste u potrazi za novim partnerom nailazite na mnogo prepreka i poteškoća. Razlog zašto ste još uvijek singl uprkos svim naporima krije se u vašem horoskopskom znaku.

Ovan 

Razlog zašto ste sami je taj što ne želite da se odreknete kontrole kada veza treba da pređe na visi nivo. Spustite gard i pustite da neko uđe u vaš život.

Bik

Imate mnogo toga da date pravom ljubavniku, a poznati ste po stabilnosti, ambiciji, pozitivnoj energiji i romantičnoj strani. Bojite se da će vam neko slomiti srce i zato ga ljubomorno čuvate.

Blizanci 

Kada ste u vezi onda se dajete do kraja, ali problem je u tome što niste uvijek sigurni da je to upravo ono što želite. Mrzite da budete sami, ali onda kada se nađete u rutini vi bježite.

Rak

Vaša snaga su intuicija i instinkt, ali to što ste duboko u sebi veoma cinični u vezi ljubavi vas mnogo koči. Bili ste povrijeđeni i sada vam je teško da se opet upustite u avanturu. Odrastite!

Lav

Vi ste vođa koji je topao, darežljiv i lojalan i želite da budete uvijek u centru pažnje. Problem je u tome što to nije moguće. Spustite se na zemlju i shvatite da se svijet ne vrti oko vas.

Djevica

Previše ste brutalni kada je riječ o drugima i veoma ste posvećeni poslu za razliku od toga da se posvetite nekome. Ako ne želite da budete sami morat ćete malo da usporite i spustite se na nivo ostalih ljudi.

Vaga

Vage su fer, lagane i veoma zabavne, a niko se ne bori za pravdu kao one. Ali, ako osoba sa kojom ste pokaže da nije osjetljiva i da je gruba, veza je gotova. Vi ste brutalno iskreni kada je riječ o vašim emocijama ali naučite da slušate druge.

Škorpija

Voljet će vas dok god ne prestanu da vas vole. Ali, nikada niko neće biti lojalan i iskren kao vi i to morate da prestanete da tražite u drugima.

Strijelac

On voli ljubav, sve dok veza ne počne da ga kontrolira. Volite vašu slobodu i prije ćete biti sami nego da se toga odreknete. Ali, smisao veze je upravo u tome.

Jarac

Prati vas glas tradicionalnog tipa, ali vi stvarno volite stabilnost, ali imate problem da izbalansirate rutinu i romansu. Oslušnite malo šta drugi ljudi žele.

Vodolija

Uvijek nekome pomažete u nevolji, ali teško se suočavate sa problemom da ste sami. Često vas ne razumiju i morate da nađete način kako da kažete šta zapravo vi želite od drugih.

Ribe

Nemate vremena za veze i romanse jer ste rame za plakanje svima oko vas. Ako želite da ne budete više singl nađite vrijeme za sebe i slobodno pokažite svoju nježnu i ranjivu stranu. Svi smo mi ljudi.