Ivana Šopić priznala da je imala s.ks sa Janjušem! Mislila je da ih ne snimaju: Podigao mi je haljinicu i odradio brzinski!

Naime, Ivana je priznala Jovani da je zaljubljena u Janjuša iako je on u braku već deset godina sa ženom Enom, sa kojom ima kćerku Krunu. Matora je pokušala da urazumi Šopićevu, pa joj je predlagala da ni po koju cijenu ne prizna da su bili intimni jer će je to skupo koštati, posebno jer zna koliko je Janjušu stalo do kćerke.

“Slušaj, danima me nešto tišti i baš sam razmišljala kome da kažem, a moram nekome da otkrijem šta smo radili, uguši me ovo ćutanje. Znam da si pravi drug i da znaš da čuvaš tajne. Zaljubila sam se u Janjuša, ali to nije sve, on me je kr.snuo poslije žurke”, rekla je Ivana, a Matora nije mogla da povjeruje šta čuje.

“Čekaj, ma ti mene, bre, zezaš? Gdje, kada, kako? Jel si ti normalna? Pazi da nas neko ne čuje. Kad bi se saznalo za ovo, ispao bi haos. Ženo, on je oženjen, za kćerku bi ubio. Nemoj slučajno da si nekome rekla”, pričala je unezvereno Matora, pa ju je Šopićeva presjekla.

“Stani, saslušaj me. Vidiš da sam prikrila bubicu, ne brini, niko nas neće čuti. Pa ne ide ni meni u prilog da se sazna. Dal si normalna? Slušaj me. Prije dvije nedjelje, poslije žurke, malo smo se više opustili i popili. Htjeli smo samo da se pohvatamo malo. Da ne bi bilo priča, odmah smo se sklonili gore na stepenice, znaš, tamo gdje kamere nikad ne mogu ništa da uhvate. Zanijeli smo se malo više, podigao mi je haljinu i j.biga, opalio me je brzinski. Jeste bilo brzo, ali je bilo top”, priznala je Sopićeva.

Nakon ovih riječi Matora ju je zamolila da ne ide u detalje.

“Ajde prestani, molim te. Nemoj da mi detaljišeš. I šta ćete sada, je l ste pričali? Jao, vi niste normalni”, šaputala je Matora, a onda joj je Ivana otkrila da joj je Marko obećao da će se razvesti.

“Kako nismo, svaki dan od tada smo nekako sve prisniji. Pa vidiš valjda da po cijeli dan ležimo jedno pored drugog, mazimo se i sve kao prijateljski. Tako smo se dogovorili. Iskreno, on mi je obećao da će se razvesti od žene, rekao mi je da odavno njegov brak ne funkcioniše, ali da mu zbog kćerke teško pada da se rastanu. Ja sam mu rekla da ne žuri, da ga kapiram, ali ne znam kako da se obuzdam ovdje. Sto puta bih ga zgrabila, poljubila, ali ne mogu. Sve mi teže pada da se foliram. Njihov razgovor je prekinuo Marko Đedović i onda je Šopićeva samo šapnula Matoroj: “Hvala ti što si me saslušala, sada mi je lakše. Molim te, nikome ni riječi o ovome, nikome. Podsjećamo da je prošle sezone Janjuš zbog svojih emocija koje nije mogao da sakrije prema Ani Korać pobjegao iz „Zadruge“, baš da ne bi napravio nešto što je sa Šopićevom već uradio. Iako je već skoro deceniju u braku, u emisiji “Amidži šou“ otkrio je da je Enu prevario tri puta, te da mu je kćerka na prvom mjestu.

.

 

Dodaj komentar:

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466LikesLikes
8,496SljedbeniciPratite
1,287PretplatnikaPretplati se