19.7 C
Bihać
Utorak, 3 Avgusta, 2021

Iz banjalučke bolnice pobjegle dvije osobe zaražene

Naime, nadležnoj policijskoj stanici, radnici osiguranja navedene klinike prijavili su da su s klinike pobjegle dvije nepoznate osobe kod kojih je utvrđen koronavirus.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka, koji se izjasnio da se radi o krivičnim djelima prenošenja zarazne bolesti i nepostupanja po zdravstvenim propisima za vrijeme epidemije te da se navedene osobe uhapse ukoliko postoje uslovi, a ako ne postoje uslovi, da osobe osiguraju policijski službenici do sticanja uslova za njihovo hapšenje.

Podsjećamo, osoba inicijala D. R. je jučer nezadovoljno uslovima u Studenskom centru “Nikola Tesla” prijetila da će skočiti s petog sprata, nakon čega su on i majka G. R. premješteni na Kliniku za infektivne bolesti u ulici Jovana Dučića u Banjoj Luci.

Policijska uprava Banja Luka apeluje na sve građane da se tokom vanredne situacije u Republici Srpskoj ponašaju odgovorno i savjesno te da postupaju u skladu sa Zaključkom Štaba za vanredne situacije Republike Srpske, jer jedino na taj način mogu zaštiti svoj i život ljudi u svojoj okolini.

Dodaj komentar:

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466LikesLikes
8,496SljedbeniciPratite
1,287PretplatnikaPretplati se