Naslovnica MAGAZIN Iz šume pobjegla je teta, to je naša trećedobna štrumfeta: Lukas opet...

Iz šume pobjegla je teta, to je naša trećedobna štrumfeta: Lukas opet žestoko proziva vlasnicu Granda! Revoltirani folker nastavlja da niže uvrede! Aca Lukas ne prestaje da piše brutalne uvrede na račun koleginice i bivše prijateljice Lepe Brene, koju je sada nazvao "trećedobnom štrumfetom". Ovim je pjevač htio da poruči najvećoj jugoslovenskoj zvijezdi da je ostarila i da je njen izgled smiješan!

0

Na sve ovo, Lukas je dodao i da Brena u svom sadašnjem stajlingu podsjeća na Jelenu Karleušu, sa kojom je takođe zaratio putem društvenih mreža. Aca je najprije u subotu uveče, poslije koncerta na “Mjuzik viku”, na kojem su oboje nastupali, uputio uvredljive komentare Lepoj Breni putem Instagrama.

To mu izgleda nije bilo dovoljno, pa je u sličnom tonu nastavio i u nedjelju, s tim što je prešao da piše komentare na profilima drugih korisnika.

– Je l’ ovo JK (Jelena Karleuša) ili JF (Jahić Fahreta, prim. aut.)? – pitao je Lukas ispod fotografije na kojoj je Brena u bijelom kostimu sa zavezanom kosom, a potom nastavio da ismijava koleginicu.

– Nego, moj Andrej gleda Instagram i pita me: “Ćale, je l’ ovo JK? Ne zna on! A u trenutku se učinilo i meni. Pa rekoh da pitam. Mislim da nije ni jedno ni drugo! A odgovor je: “Nit je JK, niti JF, a nisu ni labudovi, već iz šume pobjegla je teta, to je naša trećedobna štrumfeta! – napisao je revoltirani Aca.

– Povodom natpisa koji su se pojavili na pojedinim portalima kako sam navodno stala na nečiju stranu, želim da pojasnim o čemu je riječ. Dakle, nisam bila upućena u pozadinu priče i nije mi bila namjera da stanem na nečiju stranu, a posebno ne da učestvujem u bilo čemu negativnom prema Lepoj Breni – napisala je ona.