JEDINI NA USK: Grad Cazin privukao pažnju ramazanskom video čestitkom |VIDEO

Dolazak muslimanima najdražeg gosta, ramazana, čestitali su, svako na svoj način, pojedinci, predstavnici vlasti, stranaka, različite organizacije, ali izgleda da je najviše pažnje, ali i oduševljenja, privukla video čestitka Grada Cazina.

Naime, Cazin je jedini grad na području Unsko-sanskog kantona koji je na ovaj način poželio dobrodošlicu svetom mjesecu muslimana.

Iako smo na našem portalu  već prenijeli čestitku, smatramo da je i ovaj podatak, koji pokazuje veliko poštovanje i ljubav prema našoj vjeri, bitno napomenuti, što nismo uradili prvi put.

Svojim učenjem Kur’ana mnoge od nas je posebno obradovao Mustafa Veladžić, dok je audio obradu uradio Bekir Agić, a za odličan video pobrinuo se Vahid Ponjević, koji svojim fotografijama, ali i profesionalnim videima u zadnje vrijeme mnoge ostavlja bez daha.

Pred nama je izuzetan period u godini i mjesec u kojem će veliki broj ljudi nastojati učiniti puno dobrih djela.

Ramazan je zbog toga idealno vrijeme i prilika da popravimo svoje i stanje naše zajednice, da predahnemo od teške svakodnevnice i duhovno se obnovimo.

Budimo odlučni u namjeri da iskoristimo što više blagodati od mubarek mjeseca koji je pred nama, da se okoristimo njegovim porukama i izađemo iz njega bolji i jači u svakome smislu.

Neka nam Uzvišeni Allah podari dobro zdravlje, mir i berićet u narednim danima.

Ramazan Šerif Mubarek Olsun!

– navodi se u čestitki koju potpisuju gradonačelnik Cazina, mr. Nermin Ogrešević i predsjedavajući GV Cazin, Rifet Hozanović.

Dodaj komentar:

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466LikesLikes
8,496SljedbeniciPratite
1,287PretplatnikaPretplati se