Jelena Jovanović: Čedo je loše, prima morfijum

Jovanović je prije šest mjeseci imao tešku obostranu upalu pluća izazvanu koronavirusom, trenutno se nalazi u bolnici

IZVORavaz.ba

Poslije korone koju je imao u julu kada je jedva preživio, Čedomir se pridržavao svih savjeta ljekara. Neistina je da je bio nemaran i da mu se stanje zbog toga pogoršalo – kaže za „Blic“ Jelena Jovanović, supruga lidera LDP Čedomira Jovanovića.

Jovanović je prije šest mjeseci imao tešku obostranu upalu pluća izazvanu koronavirusom i po riječima njegove supruge, tada je jedva živu glavu izvukao.

– Otpušten je iz bolnice iako je imao upalu pluća. Opao mu je imunitet, pa su se ljekari plašili da ga u bolnici ne napadne neka bakterija. Dogovor je bio da kod kuće miruje i on je tako živio. Nikad ne bi iznevjerio sve ljude sa Infektivne i Bežanijske kose koji su ga spasili – kaže ona i naglašava da je njen suprug sve vrijeme išao na kontorle i pridržavao se svih savjeta ljekara.

– Sve nas je pogodila laž da se nije pridržavao savjeta ljekara i da je sam odgovoran za stanje u kojem je. Ne samo zato što smo sve vrijeme i on i mi bili usmjereni na njegovo liječenje, već prije svega što se tako zavaravaju ljudi, što se krije prava istina o virusu Covid 19, što se ljudi dovode u zabludu koju će sutra plaćati borbom za život poput ove koju sada vodi moj suprug – navodi supruga Čedomira Jovanovića.

Dodaj komentar:

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466LikesLikes
8,496SljedbeniciPratite
1,287PretplatnikaPretplati se