Naslovnica MAGAZIN Jelena Karleuša uskoro bi mogla glumiti u ruskom filmu? Pjevačica je svojom...

Jelena Karleuša uskoro bi mogla glumiti u ruskom filmu? Pjevačica je svojom pojavom fascinirala filmske radnike iz Rusije, koji je pošto-poto žele u svom novom ostvarenju, zbog čega ne žale para.

0
IZVOR:avaz.ba
PODIJELI

Jelena Karleuša dobila je ponudu od ruske producentske kuće koja je želi u svom novom filmskom projektu, pišu srbijanski mediji.

– Producenti iz Moskve prethodnih mjeseci su tražili glumicu čija bi pojava bila moćna i koja nema dlake na jeziku, a kad su vidjeli Karleušu u show-programu „Zvezde Granda“, odlijepili su.

Ona je baš ono što su zamislili za jednu od glavnih uloga u novom filmu koji bi se bavio show-biznisom na Balkanu.

Prvo su htjeli da tu ulogu dobije profesionalna glumica, ali kad su vidjeli Jelenu, jednoglasno su odlučili da je ona upravo ono što su tražili – kaže izvor blizak srbijanskim medijima, također iz filmske industrije a koji je angažovan za film.

On tvrdi da je dobio odlične finansijske uslove, a koliko je upućen, producenti neće žaliti para za Karleušu. – Moskovljani su već kontaktirali i sa jednim mladim rediteljem iz Srbije koji je zadužen i za komunikaciju s Jelenom, a što se tiče finansija – bili su prilično darežljivi, pa ne sumnjam da će pjevačica imati visok honorar.

Što se tiče radnje filma, znam sigurno da nije riječ o dokumentarcu, kao ni da Jelena neće glumiti sebe. Ostale informacije se strogo čuvaju, pa nisam uspio ništa više da čujem – kazao je izvor.

Da se sve drži u tajnosti, potvrdila je i Karleuša koja tvrdi da još nije dobila nikakvu ponudu.  – Sa mnom stvarno niko nije kontaktirao tim povodom – ljubazno je poručila Karleuša.

post->ID); ?>" data-width="100%" data-numposts="5">