Naslovnica MAGAZIN Jelena opet nije došla na suđenje s Ognjenom Vranješom, a evo i...

Jelena opet nije došla na suđenje s Ognjenom Vranješom, a evo i zbog kojeg zdravstvenog problema Neće biti privođena, pozvat će je preko policije, kao i prošlog puta, a za sada se pokazalo kao djelotvorno, rekla je fubalerova zastupnica

0

Jelena Karleuša (40) i Ognjen Vranješ (29) nisu se pojavili na ročištu zakazanom za danas u 14 sati u Prvom osnovnom sudu u Beogradu.

– Njen advokat je dostavio dokaz – avionsku kartu, ali dostavit će i naredni dokaz, dopunski, pasoš da je prešla granicu. Tako da ćemo to imati za naredno suđenje kao novi dokaz i to je to. Neće biti privođena, pozvat će je preko policije, kao i prošlog puta, a za sada se pokazalo kao djelotvorno. Sud će nastaviti tim putem. Ognjen neće doći, nije pozvan od Suda. Prije svega zbog troškova – rekla je Ognjenova pravna zastupnica Milica Jacimovski.

Jelena Karleuša ima pravo biti bolesna.

– Svako ima pravo biti bolestan. Mi smo izrazili sumnju u vjerodostojnost medicinske dokumentacije, predložili smo da se vještači medicinska dokumentacija da bismo utvrdili je li stvarno bila spriječena ili je to samo izgovor. Sud će o tome odlučiti. Dokumentacija je odavde, iz jedne privatne klinike, ginekološke. Ognjen će biti pozvan na saslušanje i tada će se morati pojaviti. Jelena je okrivljena i ona se mora pojaviti, njeno prisustvo je obavezno – rekao je Ognjenov advokat Branislav Bogdanović.

Loading...