JEZIVA PRIČA SA ESTRADE: Radu poznati pjevač pokušao da SILUJE, a sada joj prijeti: Ako ikome zucneš, pobrinuću se da nestaneš!

Incident se dogodio na gostovanju van granica Srbije, ali porodica ne želi da kaže gdje kako se ne bi povezalo o kom se pjevaču radi.

Kada se Rada pred jutro vraćala sa svirke, srela ga je u holu, pozdravili su se i zajedno se popeli liftom. On je djelovao pijano ili drogirano, ali Radi nije palo na pamet da bi išta mogao da pokuša. Razgovarali su i prolazeći pored njegove sobe on je pozvao da uđe kako bi joj dao novac koji treba da proslijedi svom menadžeru. Ušla je ne sluteći ništa, on joj je ponudio piće i zamolio je da ga sačeka dok ode do toaleta. Kada je izašao, postao je navalentan, najprije je zasipajući komplimentima, a zatim je pokušao da je poljubi.

Ona ga je odgurnula i rekla da prestane sa glupostima i krenula ka vratima, ali on je zgrabio i bacio na krevet. Pokušao je da legne na nju cijepajući joj haljinu, ali ona ga je koljenom udarila u međunožje, zbacila sa sebe i istrčala iz sobe. Tek kada je ušla u svoju sobu i zaključala se, krenula je histerija, počela je da plače i trese se. Nije smjela ni da zaspi jer se plašila da će joj doći na vrata. Nikome ni riječ nije rekla dok se nije vratila za Beograd, a te večeri joj je stigla poruka da je za sve sama kriva i da drži jezik za zubima jer će, ako ikome išta zucne, završiti karijeru na estradi.

Kako priča pjevačicina rođaka, Rada je pala u depresiju i pila je lijekove nedjeljama. Plaši se da zaspi sama.

Dodaj komentar:

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466LikesLikes
8,496SljedbeniciPratite
1,287PretplatnikaPretplati se