Jezivi detalji obdukcije: Ovako je monstruozni ubica mučio Jelenu Marjanović!

Branila se

– Na tijelu Jelene Marjanović konstatovane su brojne povrede. Kosti na rukama su polomljene, a na rukama ima i ogrebotine, što ukazuje da se borila sa ubicom. Međutim, ono što je posebno interesantno i ukazuje na to da je zločinac pažljivo prikrivao tragove jeste činjenica da ispod njenih noktiju nema DNK tragova koji bi nesumnjivo otkrili ko je počinilac. Kod ovakvih, odbrambenih povreda, biološki materijal je gotovo uvijek prisutan ispod njih – pojašnjava sagovornik Kurira analizu prikupljenih dokaza, koji bi uskoro trebalo da dovedu do hapšenja ubice.

On otkriva da je tijelo nesretne žene bilo puno vode, kao i da su joj četiri rebra napukla.

– Osim modrica i ogrebotina po rukama, slične povrede uočene su i na leđima. One su mogle da nastanu tokom borbe, ali i kada je ubica pokušao da se riješi tijela. I povrede rebara, prema mišljenju stručnjaka, mogle su da nastanu tokom prebacivanja tijela s mjesta ubistva do mjesta na kojem je pronađeno – navodi on.

Dva pomagača

Kako je Kurir pisao, dokazi koje su istražitelji prikupili tokom istrage koja traje skoro punih godinu dana ukazuju da je Jelenin ubica imao dva pomagača. Jedan od njih, kako su otkrili sagovornici, najvjerovatnije je misteriozni biciklista.

– Na tijelu Jelene Marjanović pronađeni su biološki tragovi dvije osobe koje su joj bliske. Zasad je odbačena mogućnost da je jedna od njih učestvovala u zločinu, dok se umješanost druge osobe još uvijek analizira u sklopu sa svim ostalim dokazima koji su prikupljeni – objašnjava sagovornik Kurira, ne želeći da otkriva o kojim je osobama riječ.

Podsjetimo, prema informacijama iz istrage, ključni DNK tragovi otkriveni su na donjem vešu i gumici za kosu pjevačice Jelene Marjanović.

Monstrum joj čupao nokte

Obdukcijom je primjećeno i da su vještački nokti koje je pjevačica nosila bili počupani. Na osnovu djelova koji su preostali, utvrdili su da oni nisu iskidani dok je pjevačica pokušavala da se odbrani, što se obično događa u ovakvim situacijama, već da ih je ubica čupao.

Dodaj komentar:

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466LikesLikes
8,496SljedbeniciPratite
1,287PretplatnikaPretplati se