30.1 C
Bihać
Subota, 19 Juna, 2021

Jovanović govorio o incidentu i otkrio šta mu je rekao Vučić: Ne očekujem da neko rješava moje probleme

IZVORavaz.ba

Gosti emisije “Hit Tvita” na Pink televiziji bili su predsjednik Skupštine Srbije Ivica Dačić, lider LDP-a Čedomir Jovanović i novinar Ivan Radovanović.

Jovanović je na početku emisije govorio o incidentu čiji je bio akter, a kada je u razbio staklo na jednom restoranu brze hrane.Jovanović je rekao da je pozvao predsjednika Srbije Aleksandra Vučića i rekao mu samo jednu rečenicu:- Rekao sam mu da više nije odgovor da odemo ni on, ni ja, jedini odgovor je da pokušamo da razumijemo jedan drugog – naveo je Jovanović.

“Ne dopada mi se pjesma o Legiji”
On je rekao da nije krio svoje ponašanje.

– Ovo što se meni dešava više niko ne može da razumije – rekao je Jovanović.

Dodao je da nema problem sa navijačima, nego sa huliganima.

– Ne dopada mi se pjesma o Legiji, te bitange, hijene ispod mog prozora i ne očekujem da neko rješava moje probleme i nikada nisam. Žao mi je Škode i svakog čovjeka koje bio svjedok toga, a da je tu prolazio. Ja sam se vraćao svojoj kući, nisam išao u njihove i jazbine i brloge. Imam pravo da biram okuženje u kojem ću da živim. Neće mi ulaziti u kuću nogom, kako su navikli – rekao je Jovanović.

On je naveo da je ljut na direktora policije jer pokušava da izbjegne odgovornost.

– Ne mogu tako više da živim, da se vozim gradom u džipu, da me neko maltretira – rekao je Jovanović.

Predsednik LDP-a je rekao da je sam pozvao policiju i sam sebe prijavio i napomenuo da je više puta imao problema sa navijačima.

„Ne pada mi na pamet da ikada više pravim kompromise i okrećem glavu od suštine. Mi smo razoreno društvo. Neko je od tih ljudi napravio to što su danas. Ovde se ne razgovara, već se reži, laže i ujeda“, rekao je Jovanović.

Policijsko osiguranje
Radovanović je rekao da incidentima koji mogu da se dogode treba da se bave oni čiji je to posao i da ga više brinu reakcije u medijima i na društvenim mrežama.

– Oni govore o činjenici da živimo u društvu koje više voli da se bavi tuđim životima nego svojim – rekao je Radovanović.

Dačić je podsjetio da je Jovanović ranije imao policijsko osiguranje, na osnovu sigurnosnih procjena.

– Situaciju treba sagledati ne sa aspekta njegovog odnosa sa policijom, već sa aspektna prijetnji koje je imao – rekao je Dačić.

Dodaj komentar:

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466LikesLikes
8,496SljedbeniciPratite
1,287PretplatnikaPretplati se