Naslovnica MAGAZIN Kada je čuo šta planira… Otac naredio Katarini Grujić da se smjesta...

Kada je čuo šta planira… Otac naredio Katarini Grujić da se smjesta spakuje i vrati kući! Katarina Grujić pokušava da na sve načine sačuva svoju novu ljubav od medija, ali saznalo se kako je zaljubljena u bogatog biznismena iz Podgorice po imenu Kosta, koji je vlasnik nekoliko firmi za rentiranje automobila i jahta. Koliko je pjevačica sretna dokaz je to što želi da se preseli u Podgoricu kod njega, međutim, njena porodica to nikako ne odobrava, prenosi tabloid Svet.

0

– “Kaća i Kosta zajedno su manje od mjesec dana, a upoznali su se prije čak pet godina, međutim, sve do ovog trenutka bili su isključivo prijatelji. On je obasipa pažnjom, on je uvijek tu za nju, podržava je u svemu. Koliko se ona zaljubila, dokaz je i to što želi da se preseli u Podgoricu i da započne novi život s njim“, kaže Katarinina drugarica, i dodaje da su njeni najbliži zatečeni idejom, prenosi tabloid Svet. 

– “Njen tata Gruja ostao je šokiran kada mu je kćerka saopštila da će se preseliti u Podgoricu i da će odatle graditi karijeru. Rekao joj je samo da se vrati kući što prije, i to sama, bez Koste. Ona, pak, ne želi da se odvaja od dečka, a ni on od nje. Prati je čak i na nastupe i zbog nje zapostavlja svoj posao i obaveze.“

Inače, njeni saradnici se nadaju kako će se Katarina okrenuti karijeri i poslu, budući da joj album uskor izlazi i posljednje što joj treba jesu stres, nervzoa i rasprave sa porodicom.