Kako bi mogao izgledati Baždarevićev spisak za Grčku?

Uzimajući u obzir da su se neki od klubova pohvalili činjenicom da je Baždarević na spisak uvrstio njihove fudbalere, jasno je das u pozvani Mato Jajalo, Toni Šunjić, Daniel Pavlović i Dario Dumić.

Analizirajući formu i prethodne spiskove lako je zaključiti da bi se na spisku mogli naći: Asmir Begović, Ibrahim Šehić, Kenan Pirić, Avdija Vršajević, Ermin Bičakčić, Ognjen Vranješ, Muhamed Bešić, Miralem Pjanić, Vedad Ibišević, Edin Džeko, Toni Šunjić, Senad Lulić, Ediv Višća, Ervin Zukanović, Edin Cocalić, Daniel Pavlović, Sanjin Prcić, Mario Vrančić, Armin Hodžić, Kenan Kodro, Rade Krunić, Gojko Cimirot, Danijel Miličević, Mato Jajalo, Dario Dumić i Riad Bajić, Miroslav Stevanović i Haris Duljević.

Neizvjesno je hoće li se Baždarević opredijeliti za Amera Gojaka, Harisa Medunjanina, Jasmina Fejzića i Milana Đurića koji od povrede nije mnogo igrao. Sigurno je da na spisku neće biti Tine Svena Sušića koji je davno izgubio mjesto u Genku, odnosno kartoniranog Seada Kolašinca, povrijeđenog Izeta Hajrovića i Emira Spahića koji nema klub od zimus.

Dodaj komentar:

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466LikesLikes
8,496SljedbeniciPratite
1,287PretplatnikaPretplati se