Naslovnica MAGAZIN Kako puca WC šolja “poštena ženo”? Spomenik joj digni, hljeba ne bi...

Kako puca WC šolja “poštena ženo”? Spomenik joj digni, hljeba ne bi imala da ti nije Lune: Bivša zadrugarka oplela po Kiji jer je ispljuvala Đoganijevu! Iako se u prvoj sezoni Zadruge suzdržavala da komentariše suparnicu Lunu Đogani, da li zbog pridobijanja glasova i kako bi sebe predstavila kao damu ili zbog nečega drugog, Kija Kockar je po Luninom ulasku u drugu sezonu rijalitija bila žestoka u izjavama.

0

Nerijetko je pljuvala Đoganijevu, a posljednji slučaj se desio zbog blogerkine pobjede. Kija je Lunine glasača nazvala degenericima, a pobjedu sramotom Srbije. Bivša Kijina drugarica sada je stala u odbranu Lune Đogani.

Jelena Krunić nema lijepe riječi za Kiju Kockar još od onda kada je ova po osvojenom prvom mjestu u Zadruzi 1 prestala da joj se javlja. Jelena je isticala kako je novopečenoj pjevačici slava udarila u glavu, a sada je izrevoltirana njenom pljuvačinom po Luni i njenoj pobjedi.

Jelena Krunić i ovoga puta je jasno iznijela svoj stav, a Kiju je između ostalog, nazvala “kuj.m.”

Jelena je na svom Instagramu objavila sljedeće:

– Koliko ljubomore i sujete u tako maloj ženi i čovjeku. E, koga sam ja podržavala prošle godine, j.bo me konj. Pa spomenik, ku.o, da joj digneš jer hljeba ne bi imala da jedeš “poštena ženo”. Kako puca WC šolja u hotelu, a? Joj, Fićo, Fićo, đavole. Kuš ku.o”, napisala je Jelen Krunić prisjećajući se čuvene afere Kije Kockar sa Filipom Đukićem.

.

.

Loading...