Karleuša dopustila Denisu da je dodirne, a potom ga postidjela rekavši šta je primijetila na njemu!

Jelena ne krije svoje simpatije prema kandidatu Denisu Kadriću, za kojeg  kaže kako je jedan od njenih favorita. Ipak, on sinoć nije dao svoj maksimum, pa mu je Jelena rekla kako ništa nije osjetila. Denis se ponudio da je dodirne, što je ona dozvolila, a ovako je dalje tekao razgovor:

DK: Dobro veče. Ja sam Denis!

JK: Dobro veče. Znam ja da si ti Denis.

DK: Kako ste?

JK: Pa nešto nisam najbolje mogu ti reći. Ili je do mene, ili je do tebe?

DK: Do mene? Ne vjerujem da je do mene, može biti da je do vas. Ja tu ne mogu ništa ako  je do vas.

JK: Moguće, vrlo moguće. Onda ti spasa nema, ako je do mene. Ja  sam primijetila kako se tebi ruka tresla kao nikada do sada. Ti si se uplašio i bio si jako skoncentrisan na to, izgledao si polu uplašeno što od tebe nisam navikla. Obično si bezobrazno interesantan, pun sebe,  sada je bilo malo frke.

DK. Nisam se uplašio, nego sam se malo smirio. Kad sam opušten onda sam bezobrazan, kada sam smiren onda sam uplašen, najbolje bi možda bilo da me nema ovdje, rekao je takmičar, a onda ga je Jelena uspjela i postidjeti kada je rekla šta je još primijetila kod njega:

JK. Mogu samo da ti kažem da izbliza izgledaš još bolje nego iz daleka, rekla je ona na čemu joj se Denis zahvalio. Kako je sve izgledalo, premotajte na 1:28:00 i pogledajte:

Dodaj komentar:

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466LikesLikes
8,496SljedbeniciPratite
1,287PretplatnikaPretplati se