Naslovnica MAGAZIN Karleuša duplirala broj opasnih momaka: Pjevačicu obezbjeđenje čuva i na bini, ovo...

Karleuša duplirala broj opasnih momaka: Pjevačicu obezbjeđenje čuva i na bini, ovo su svi njeni zahtjevi! (FOTO) Jelena Karleuša održala je u petak prvi nastup nakon skandala, i to u Beču, a za potrebe nastupa angažovala je dodatno obezbjeđenje. Mala od skandala zahtijevala je od kluba da dupliraju broj "opasnih momaka", a jedan je morao da stoji nasred bine kako bi je čuvao!

0

Popularna pjevačica više ništa ne želi da prepusti slučaju i ne želi da joj bilo ko prilazi tokom nastupa, naručuje pjesme ili da se slika sa njom.

– Jelena je uvijek bila poprilično opuštena kada su nastupi u pitanju i uvijek je sa svima željela da se slika jer zna da su joj fanovi najveća podrška. Nikada nije dozvoljavala da joj prilaze napadni muškarci, niti da je bilo ko dodiruje, ali je prema svakome bila ljubazna. Sada je pooštrila pravila i u posljednje vrijeme izbjegava da se slika i sa fanovima, i sa ljudima na nastupu, a to da joj neko priđe na bini, sad joj je nepojmljivo – kaže izvor blizak pjevačici i dodaje da je zato tražila dodatne mjere opreznosti.

– Klub u Beču je dobro obezbijeđen, ali Jeleni to nije bilo dovoljno, pa je gazdi tražila da angažuje još toliko muškaraca koji će je čuvati. Zahtijevala je da oko bine budu sedmorica muškaraca, a jedan da stoji na sredini bine i da motri na nju – kaže izvor.

U to smo se i sami uvjerili kada smo vidjeli slike i snimke sa nastupa male od skandala. U klubu koji je bio prepun, Karleuša je atmosferu dovela do usijanja, a da izgleda fenomenalno, pokazala je kada je obukla samo crni donji veš sa mrežom preko. Međutim, na svakoj fotki vidi se da na sredini bine stoji muškarac iz obezbjeđenja koji ne skreće pogled sa Jelene.

Naš izvor koji je bio na nastupu kaže da je Karleuša bila veoma raspoložena i da je u nekoliko navrata pjevala svoju novu pjesmu “LaJK”, kao i da je sve vrijeme igrala i prenosila dobru energiju.

Ipak, on kaže i da je Jelena često bacala pogled ka publici da bude sigurna da nema nikoga koga ne želi da vidi.

.

.

Loading...