KARLEUŠA JEDVA ČEKA DA SE VRATI POSLU: Evo šta se dešava s pjevačicom poslije operacije TUMORA!

“Jelena je prije nekoliko dana napustila bolnicu i trenutno boravi u svom domu na Dedinju gdje se uspjšno oporavlja od komplikovane operacije koju je imala prethodne nedjelje.Ono što je izuzetno bitno jeste da se Jelena oporavlja brže nego što su doktori to očekivali i već za nekoliko dana vratiće se svojim svakodnevnim obavezama. Očekuju je brojni nastupi i nastavak snimanja epizoda muzičkog takmičenja “Zvezda Granda“, kao i rad na projektu koji već duže vrijeme priprema“ otrkio je izvor.

Inače, Jelena je ovaj zdravstveni problem imala duže od godinu dana.

“Iako je pomenuti zdravstveni problem otkrila još pre godinu i po dana Jelenina želja je bila da o tome ne priča javno, a sve kako ne bi zabrinula  ljude koji je vole. Takođe, dobro je poznato da nikada nije igrala na kartu žrtve, pa je javnost za operaciju saznala samo nekoliko dana prije nego što se ona i desila, nakon čega je JK potvrdila istinitost pomenutih informacija.  Zbog nedostatka vremena i unaprijed zakazanih koncerata, američke turneje, snimanja, Jelena je morala da sačeka adekvatan termin kako bi mogla da ode na operaciju. Inače, narušeno zdravlje i ova operacija su bili najveći razlog zbog kog je Jelena prolongirala objavljivanje novih pjesama. Željela je da prije promocije novih pjesama, koje njena mnogobrojna publika očekuje već punih pet godina, bude u najboljem zdravstvenom stanju. Budući da je poznato da je sve svoje projekte do sada radila veoma temeljno i pažljivo, ima veliku želju da sve što će u bliskoj budućnosti predstaviti svojoj publici bude zaista spektakularno i neviđeno“ otkrio je izvor za i dodao da Jelena ima veliku podršku kolega:

“Svakodnevno pristiže veliki broj poziva i poruka od strane mnogobrojnih kolega i kolegenica, na čelu sa ekipom sa kojom gotovo svakodnevno sarađuje u pomenutom muzičkom takmičenju. Svi joj pružaju veliku podršku i žele joj da se što prije oporavi“

Sve ove navode za pomenuti portal potvrdio je i Karleušin PR, Zoran Birtašević:

“Jelena se trenutno oporavlja od operacije i sve protiče u najboljem redu. Očekujemo da će veoma brzo biti potpuno spremna da se vrati svim obavezama, ali i radu na svemu što već duže vrijeme priprema za njene fanove“.

Dodaj komentar:

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466LikesLikes
8,496SljedbeniciPratite
1,287PretplatnikaPretplati se