Naslovnica MAGAZIN Karleuša o Mayi Berović: Kada Bosanka napiše Ceci da joj je „majka“,...

Karleuša o Mayi Berović: Kada Bosanka napiše Ceci da joj je „majka“, sjetim se zla koji je njena ekipa učinila Bošnjacima

0

Buba Corelli pokrenuo je internet-rat s Jelenom Karleušom izjavom da ona nikada neće snimiti duet s njim i Jalom Bratom jer je “previše stara”.

Jelena mu je na ovo odgovorila objavljivanjem demo snimka dueta koji su snimili, kako je naglasila, prije njihovih dueta sa Severinom i Mayom Berović, a sada se ponovo oglasila ovim povodom.

Kako kaže, Bubi je mogla zatvoriti sva vrata u Srbiji, i to jednom slikom.

– Mogla sam ja i na bolniji način da uzvratim onom Bubajali ili kako se zove… Da mu zatvorim sva vrata u Srbiji jednom slikom. Ali, ja sam neko ko ne udara na slabije od sebe – napisala je, a onda se dotakla Maye Berović i Cece Ražnatović.

– Nemam problem s Majom Berović. Ponosna sam na svakog kolegu koji se bori i radi. Svi mi imamo i velike koncerte i slavu, nismo konkurencija. Ali kada Bosanka napiše Ceci da joj je „majka“, ja se sjetim svog zla koji je Cecina najbliža ekipa učinila Bošnjacima i ljudski odreagujem – napisala je Karleuša na Twitteru.