Naslovnica MAGAZIN Kim Kardashian razapeta na društvenim mrežama: Iskoristila si tragediju u Manchesteru da...

Kim Kardashian razapeta na društvenim mrežama: Iskoristila si tragediju u Manchesteru da promovišeš sebe! Kim Kardashian je nakon terorističkog napada u Manchesteru na društvenim mrežama objavila fotografiju koja je u kratkom roku uspjela razljutiti cijeli svijet.

0

– Molim se za sve u Manchesteru. Ovo je zaista besmisleno i slama srce. Ne mogu ni zamisliti agoniju kroz koju ti roditelji prolaze dok tragaju za svojom djecom. Koncerti bi trebali biti mjesto gdje se ljudi mogu zabaviti i opustiti – napisala je Kardashian, a uz objavu je stojala njena fotografija koja je izazvala salvu reakcija.

Naime, Kardashian je poruku posvete napisala u opisu fotografije na kojoj su ona, njena sestra Kendall Jenner i Ariana Grande na koncertu Kanyea Westa.

– Zastrašujuće je ne osjećati se sigurno na ovom svijetu. Moje srce je s Arianom Grande, volim te – zaključila je.

Korisnici društvenih mreža su je odmah optužili da se ponaša sramotno te da je mančestersku tragediju iskoristila kako bi još malo promovisala i pokazala sebe.

Kim je nakon gomile ljutitih komentara obrisala fotografiju, ali već je bilo kasno.

– Nikad nećemo zaboraviti da si objavila neprikladnu fotografiju u trenutku tragedije!”, “Samo želiš da objaviš svoju fotografiju”, “Potreba da objaviš fotografiju sebe je odvratna”, napali su je u komentarima.