Kod njih nema na brzaka: Horoskopski znakovi koji se najsporije zaljubljuju

Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

PREBRZO zaljubljivanje može biti vrlo problematično, a ovi horoskopski znakovi definitivno nemaju problem s tim. Zaljubljuju se toliko sporo i oprezno da ponekad postaju iritantni.

Rak

Najveći emotivci među horoskopskim znakovima ujedno se i najsporije zaljubljuju iz vrlo jednostavnog razloga – jer jednom kad se zaljube, zaljube se jače od bilo kog drugog. Rakovi ne prihvaćaju polovična rješenja kad je u pitanju ljubav, zato će radije biti sami nego u vezi u kojoj nisu zaljubljeni preko ušiju.

Vodenjak

Vodenjaci misle da je zaljubljivanje divna pojava – za druge. Sebe ipak više vole vidjeti u slobodnijoj varijanti, zato svoj ljubavni život drže na poprilično osnovnoj razini.

Djevica

Ovaj znak se jako želi zaljubiti, ali nešto uvijek pođe po krivu. Djevice se teško opuste i počnu vjerovati drugima, zato je za njih zaljubljivanje složen proces koji vrlo često propadne putem.

Jarac

Prosječni Jarac zna točno što želi u ljubavi i točno kako treba izgledati osoba u koju će se zaljubiti. Ne prihvaćaju ništa manje od idealnog, a jednom kad pronađu svoju idealnu osobu, vrlo brzo shvaćaju da i ona ima svoje mane. Zato se često odljubljuju i traže dalje.

Dodaj komentar:

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466LikesLikes
8,496SljedbeniciPratite
1,287PretplatnikaPretplati se