Košarkašli klub Cazin stao u odbranu Bihaćke pivovare

Kao ozbiljan sportski kolektiv, osjetili smo potrebu da se kao takvi ogradimo od optužbi protiv Bihaćke pivovare zbog navodnog nesponzoriranja domaćih klubova.

Naš klub je zavisno od projekta koji smo nudili upravi Bihaćke pivovare, uvijek od istih dobio zeleno svijetlo. Kao takvi, uvijek su bili u samom vrhu najkvalitetnijih sponzora. Tako je bilo i na proteklom turniru “Cazin Rio Cup 2016” gdje je Bihaćka pivovara bila ZLATNI sponzor turnira, a da ne pominjemo i niz utakmica reprezentacije Bosne i Hercegovine u košarci koje su odigrane u Cazinu uz stalnu podršku ovog bihaćkog giganta.

Poziv na bojkot proizvoda Bihaćke pivovare je u najmanju ruku sraman čin sporta Unsko-sanskog kantona i od istog se u potpunosti ograđujemo uz napomenu da na našem kantonu ima puno većih firmi od Bihaćke pivovare koje nikad nisu bile sponzor nijednom sportskom klubu.

Lokalizirati marketing bilo bi čisto ubistvo za sport USK-a, zato podržimo one koji nam pomažu pa koliko god to bilo, a pozabavimo se onima kojih nema nigdje.

Na kraju, bilo bi dobro da voo naše pismo podrške dobije podršku svih klubova kojima je Bihaćka pivovara ako ne sad, onda nekad pomogla, a sigurni smo da ih ima mnogo!

S poštovanjem,

UO Košarkaškog kluba Cazin

Dodaj komentar:

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466LikesLikes
8,496SljedbeniciPratite
1,287PretplatnikaPretplati se