KRAJ JE BLIZU… Velika UPALA! Tamara poslala PORUKU mami i tati iz bolničke postelje! Potreseni su!

Ljekari kažu da sve ide nabolje. Ako bude po nekim mojim prognozama, ja ću uskoro izaći. I dalje povremeno osjećam bolove, jer je to bio veliki upalni proces. Radila sam juče analize i sada čekam nalaze da vidim šta će biti dalje – rekla je Tamara i objasnila:

– Iz novina saznajem koliko kilograma imam. Iskrena da budem, još se nisam mjerila. Nisam anoreksična, kao što se piše, mogu da stojim na nogama. Trudim se da jedem koliko mogu, jer nemam apetit. Iskrena da budem, neka jeza me uhvati kada prođem kroz bolnički hodnik i vidim kroz šta sve ljudi prolaze. Bude mi žao.

Na društvenoj mreži Instagram, Tamara je objavila fotografiju na kojoj je dotjerana, a onda otkrila da se trudi da vodi računa o sebi iako je u bolnici.

– Vodim računa o higijeni i volim da sam sređena. Gdje god da se nalazim, moj frizer dolazi da mi sredi kosu, pa i u bolnicu – otkriva Đurićeva i kaže da joj je žao kada vidi mamu i tatu u bolnici.

– Tata i mama su mnogo potreseni. Ja nikada njima nisam pričala o svojim operacijama. Dešavalo se da me ne vide po nekoliko nedjelja i onda kada odem kod njih kući, oni i ne primijete da sam nešto radila. Mama je najviše uplašena zbog mojih kilograma – rekla je Tamara.

Dodaj komentar:

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466LikesLikes
8,496SljedbeniciPratite
1,287PretplatnikaPretplati se