Naslovnica ZANIMLJIVOSTI Lavovi su šarmeri, a Rakovi brižni: Ovo su najseksepilnije osobine svakog znaka...

Lavovi su šarmeri, a Rakovi brižni: Ovo su najseksepilnije osobine svakog znaka SVAKA osoba ima onaj neki "x faktor" koji je čini posebnom. Ima ga zato i svaki horoskopski znak. Naime, seksepil ne mora nužno biti povezan za izgled nego to može biti neka sasvim svakidašnja osobina koja je kod određenog znaka posebno izražena.

0

Vaga

Osjećajne Vage krasi velika dubokoumnost. Iako im treba poprilično puno vremena kako bi se nekome povjerile, kada jednom pronađu prave prijatelje, njih se čvrsto drže. Vage obožavaju dominantne osobe jer se uz njih osjećaju zaštićeno i ranjivo. Jako su dobri prijatelji i uvijek su spremne pomoći.

Škorpion

Drski Škorpioni na prvu će vas privući svojom mističnosti. Život uz njih pravi je vrtuljak, ali barem vam nikada neće biti dosadno.

Strijelac

Strijelci obožavaju druge obasipati velikom ljubavi. Vrlo su otvoreni, iskreni i odani i to ih čini jednim “cijelim paketom” koji svako priželjkuje u životu. Ipak, ako ih povrijedite, vrlo vjerojatno će vas u potpunosti izolirati iz svog života.

Jarac

Najsmireniji od svih, Jarčevi će vas oduševiti svojim strpljenjem i čvrstim stavovima. Iza hladne vanjštine krije se veliko srce do kojeg se isplati doći. No Jarci su skloni nepovjerenju pa ako vas jednom uhvate u laži, znajte da su zauvijek završili s vama.

Vodenjak

Vodenjaci nisu ni svjesni koliko su seksepilni i šarmantni, što ih čini izuzetno privlačnima. Ipak, zbog nedostatka samopouzdanja stalno će propitkivati vaše namjere.

Ribe

Osobe rođene u znaku ribe poznate su po svojoj spontanosti. One slijede svoju intuiciju u svakom trenutku i dopuštaju joj da im ukazuje na pravi put. Ribe su odlični ljubavnici, ali samo ako im omogućite potpunu dominaciju.

Loading...