Naslovnica MAGAZIN Ljubavnica otkriva: Keba je pokušao podmititi sudije da kažu kako Ina nije...

Ljubavnica otkriva: Keba je pokušao podmititi sudije da kažu kako Ina nije njegova kćerka! Bivša ljubavnica Dragana Kojića Kebe sa kojim ona ima kćerku Inu, Ljiljana Jevremović, kaže da je molila Boga da pjevač ne završi u zatvoru jer od njegove alimentacije od 300 eura izdržava porodicu.

0

Ipak, Ljiljana misli da će Kojić uspjeti da se izvuče nakon što je udario djevojku na pješačkom prelazu jer ima manir da traži vezu kako bi potplatio one koji odlučuju o njegovoj kazni.

– Na Fejsbuku sam napisala da motre na ljekare zbog toga što je djevojčica odmah puštena na kućno liječenje, jer je Keba poznat kao neko ko voli da podmićuje doktore i preko veze završava određene stvari. Tako je ginekologu koji je bio vještak na sudu kada sam tražila utvrđivanje očinstva nudio da pjeva za džabe na proslavi samo da on u papirima napiše da Ina nije njegova kćerka. Uvijek ako želi naći će vezu bilo gdje, takav je on – tvrdi Ljiljana za srbijanske medije i dodaje:

  – Žao mi je djevojke i pretrpljenjog straha, trebat će joj vremena da se oporavi. Bilo mi je čak žao i njega. Nije mi bilo svejedno da li će završiti u zatvoru, njemu je srce slabo, vjerovatno je jako veliki šok to bio i za njega. Bila sam zabrinuta, ako završi u zatvoru, ko će naše djete da izdržava. On plaća alimentaciju 300 eura mjesečno, što je malo. Ne daj Bože, može svakome da se desi, ali nije smio sebi da dozvoli da vozi bez dozvole. To je strašno.”

Ljiljana kaže da nije od onih žena koje proklinju bivšeg zbog svega što im je učinio jer smatra da kada bi njene kletve stigle Kebu, ne bi bile ovako “blage”.

  – Ako bismo gledali tako šta treba njemu da se vrati, to bi bila jedna veoma ozbiljna stvar. To bi bilo mnogo ozbiljnije. Svakodnevne psihičke torture sa djetetom sa kojim on živi u istom gradu, njegovo izbjegavanje da je vidi, znači da treba strašnije stvari od ove nesreće da mu se dese kako bi se osvijestio i shvatio šta je nama uradio – kaže Jevremovićeva i dodaje:

– Povreda njenih prava je što je neko svakog dana podsjeti kada se nešto desi s njim, i tako osamnaest godina njenog života. Ne možemo na taj način da pobjegnemo od njega. Ako bih razmišljala o osveti, to bi bilo mnogo gore, biti grub prema nekome to ne bi bila adekvatna kazna. Monstruzno je to što bi mu se desilo, a šta je zaslužio, za sve što je uradio mom djetetu, a potom i meni.

Ljiljana kaže da njihova kćerka Ina, koja je sada punoljetna, više ne želi da upozna oca Kebu, nakon svega što su prošli na sudu kada joj se nije ni javio.

  – Ona ne želi da ga vidi. Znam da je korisno da upozna oca, ali ona ima svoj ponos zbog kojeg ne želi da ga vidi. Kada je neko pita o ocu, ona krije o kome je riječ, nikom ne želi da spomene, čak nije htjela da kaže drugovima u srednjoj školi. Dotle to ide – kaže Ljiljana i ističe da Ina ne zna u kakvom luksuzu Keba živi kako ga ne bi mrzila zbog svog načina života.

– Moje dijete ne živi ni približno očevom standardu. Ona nema predstavu kako on živi i koliko ima novca. Sastavljamo kraj s krajem, ali uspijevamo da se izborimo, dok on živi u luksuzu i ima sve blagodati ovog svijeta, kao i njegova porodica.

Loading...