Marija Šerifović bi poslala kandidata Zvezda Granda u logor zbog masakriranja pjesama

IZVORavaz.ba

Napetost između Jelene Karleuše i Viki Miljković nastavlja se i u ovoj emisiji. Dvije pjevačice ni o čemu nemaju usuglašeno mišljenje. Zapravo, pomalo je nejasno jesu li iskrene ili je to samo igra za TV kamere?

Dok JK smatra da pjevači trebaju, pored glasa, imati karizmu i izgled, Viki zastupa tezu kako Zvezde Granda nisu natjecanje u ljepoti. Jelenu živcira što Viki stalno potencira govor u trećem licu, pa joj je to i prigovorila. Dodala je kako Viki sada bolje izgleda nego ranije i podugljivo naglasila kako je dobila “na patini”.

Saša Popović je u ovom sukobu stao na stranu Jelene Karleuše, jer smatra da su ostali samo dobri pjevači i da sada i sitnice odlučuju. Bilo je i nekih etiketiranja i smijeha, a u raspravu se umiješala i Ana Bekuta.

Aca Lukas je ispričao vic na račun Bosanca aludirajući na njegovu “matorost”, pa se atmosfera u studiju malo opustila. Mariji se nije svidjelo kako je jedan od kandidata masakrirao dva velika hita, pa je pobjesnila na njega.

– Ovako masakrirati ove dvije pjesme, pa to je za logor – izjavila je pred milionskom TV publikom. Kako su prošli kanidati iz BiH, ali i vaši favoriti, pogledajte u subotu u stalnom terminu?

Podsjećamo sve koji se u sezoni 2017/2018 žele takmičiti u Zvezdama Granda i Nekim Novim Klincima da se mogu pojaviti na audicijama u BiH.

U Zenici je audicija u hotelu Dubrovnik 19. maja dan kasnije u prostorijama TV OBN, a 21 maja kandidati se mogu pojaviti u BKC-u Tuzla.  Prijavljivanje kandidata je na dan audicije, a početak točno u podne.

 

Dodaj komentar:

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466LikesLikes
8,496SljedbeniciPratite
1,287PretplatnikaPretplati se