Marija Šerifović progovorila o očevim optužbama!

IZVORavaz.ba

Otac eurovizijske pobjednice nije krio da je ogorčen na kćerku.

– Ona je uz Vericu, neće da se javi na telefon, na poruke i pozive. Marija je prilično mlitava djevojka, nju samo pare zanimaju i ništa drugo. To što je njeno opredjeljenje da bude lezbejka, to mi ne smeta uopće. Tako je rođena, ali mi smeta što joj je samo novac u glavi i kako da uzme što više za sebe – rekao je Rajko za „Skandal” i dodao da joj je pomagao na početku karijere.

– Kada je trebalo prva ploča da se radi, kod najskupljeg makedonskog kompozitora smo išli da joj uradi cijeli CD i nikada nisam bio loš prema njoj, a ona me ne voli. Za sve ove godine koliko pjeva i radi, ne znam ni da li mi je šest puta poslala po 100 eura – tvrdio je Marijin otac.

S druge strane, Marija Šerifović odlučila je da progovori o temi koja je uzburkala javnost, ali bez grubih riječi i poruka za oca.

– Nemam komentar na to. Roditelje ne možemo da biramo, oni su moji i to je moj jedini komentar. Za sve ostalo što je rekao, pitajte njega – ogorčeno je rekla Marija,  suzdržavajući se da za čovjeka koji ju je napravio kaže ružnu riječ u javnosti.

Međutim, ona je istakla da ne sluša više ni savjete majke Verice.

– U posljednje vreme, Verica sve manje prigovara, mada ja sve manje slušam bilo koga – kaže ona.

Pjevačica je više puta izjavila da je njena oaza mira upravo Los Angeles, a mi smo je pitali da li planira da se preseli u najveći grad Kalifornije.

– Idem u Ameriku za koji dan. Los Angeles je moja baza i mjesto gdje se apsolutno osjećam najprirodnije i najljepše. Ja sam se u stvari i preselila tamo, a onda je Saša Popović zeznuo stvar – priča Marija i nastavlja o odnosima između članova žirija „Zvezda Granda”.

– Svi mi imamo vrlo lijep odnos, koliko god u prijenosu ne izgleda tako. Nakon svakog snimanja svi se najnormalnije pozdravimo, razgovaramo i ručamo. Mi sami znamo kako se ta igra igra i zato smo valjda tako gledani – ističe Marija i dodaje da je ne tangiraju napisi o njenoj porodici.

– Ma ne, mora neko baš, baš blizak da me izuje iz cipela, pa da reagujem – završava pjevačica.

 

Dodaj komentar:

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466LikesLikes
8,496SljedbeniciPratite
1,287PretplatnikaPretplati se