MARKO BULAT SE DRAO NA TRUDNU SUPRUGU: Kada čujete ZAŠTO, zaprepastićete se!

“Opet nisi oprala terasu! Ne razumijem zašto? Znaš da volim ujutru da izađem i da tamo popijem kafu. Neću sigurno da izlazim u prašinu“, vikao je Marko, dok je Marija pokušavala nešto da kaže, ali bezuspješno, jer on nije slušao.

Kada je shvatila da ih sa zaprepašćenjem gledaju svi koji su mogli da čuju ovu porodičnu svađu, ona je spustila loptu i prestala da pokušava da mu objasni. Pošto je shvatio da nema sagovornika za verbalni duel, Marko se smirio i kao da ništa nije bilo opušteno sjeo u obližnji restoran da ruča. Bračnom paru nisu smetali znatiželjni pogledi gostiju kafića uprti u njihov sto. Svi su očekivali nastavak dramatične sage, koja se do maloprije rasplamsavala na nekoliko metara od njih.

Kako bi se smirila, Marija je istog momenta kada je sjela u restoran zapalila cigaretu i naručila mohito, dok je Bulat narednih pola sata razgovarao mobilnim telefonom, potpuno zanemarujući suprugu. Nakon toga, Marija i Marko su razgovarali nešto mirnijim tonom, a ko će oprati terasu, ostaje da se dogovore.

Da podsjetimo, kako je Kurir nedavno otkrio, Marija i Marko će uskoro postati roditelji.

Dodaj komentar:

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466LikesLikes
8,496SljedbeniciPratite
1,287PretplatnikaPretplati se