Naslovnica CAZIN Mislite da je ono sinoć bila najveća krađa? Onda niste gledali utakmicu...

Mislite da je ono sinoć bila najveća krađa? Onda niste gledali utakmicu iz BiH koju je sudio Cazinjanin I DOK je cijeli svijet šokiranom načinom kako je Bayern u četvrtfinalu Lige prvaka pokraden u Madridu, gdje je ispao od Reala ukupnim rezultatom 3:6, u Travniku ne mogu vjerovati što im se dogodilo u Gradačcu.

0
IZVOR:mojusk.ba
PODIJELI

Bosanskohercegovački drugoligaš izgubio je na gostovanju kod Zvijezde 0:2, a nevjerojatan je bio kriterij suca Mirze Kazlagića koji je gostima pokazao dva crvena kartona, a domaćima dodijelio dva jedanaesterca. Uz to je stigao i poništiti gol kojim bi Travnik poveo, a za Zvijezdu je dosudio čak 21 prekršaj više nego za gostujuću momčad.

“Hitno uvedite red u Prvu ligu Federacije, pokrenite istragu o događajima na terenu, ali i izvan terena. Imidž lige je jako loš i unaprijed se zna tko će pobijediti. Pitamo se je li ovo liga samo za određen suce i pojedince koji se bogate, dok malobrojni gledatelji ostaju izigrani, a igrači iskorišteni”, poručili su iz Travnika koji s Bosnom iz Visokog i Goškom iz Gabele vodi veliku borbu za plasman u Premijerligu.

Travničani su objavili i video. Kada ga pogledate, sve će vam biti jasno…

Na utakmici 22. kola Prve lige FBiH između NK Zvijezda Gradačac i NK Travnik, glavni sudija Mirza Kazlagić i njegova dva asistenta, Amir Husidić i Mirza Demir su nedosljedno i tendenciozno primjenjivali pravila nogometne igre, posebno kod dodjeljivanja javnih opomena. Od početka utakmice svaki sporni detalj dosudili su na štetu Nogometnog kluba Travnik i nije imali ujednačen kriterij. Kada je utakmica već bila riješena, onda je i domaćinima dodjeljivao javne opomene kako bi izgledalo da je kriterij bio ujednačen tokom cijele utakmice. Omjer prekršaja na cijeloj utakmici je bio 31 prekrsaj dosuđen za NK Zvijezda, a samo 10 u korist NK Travnik.Najmanje sto tražimo za ovu trojicu navedenih sudaca je da više ne sude našem klubu u narednom periodu.

Posted by NK Travnik on 18. April 2017

post->ID); ?>" data-width="100%" data-numposts="5">