Mlada, lijepa i ambiciozna Džehva Dulić mašta da jednog dana prošeta pistom najvećih modnih agencija

Njen san je bio da prošeta pistom najvećih svijetskih modnih agencija, da putuje svijetom i bude voljena i poznata. Svojim trudom i napornim radom ona je uspjela da ostvari svoj san. “Puno sam se trudila, ulagala sam puno i vremena i novca, odricala se ali uspjela sam ! Uspjela sam da potpišem ugovor sa jednom od najboljih modnih agencija u svijetu.

ETM-agencija je ostvarenje mog najvećeg sna.Samo riječi hvale mogu da kažem za te ljude i agenciju. Uskoro s njima treba da putujem za Belgiju gdje ću raditi sa najboljim kreatorima i klijentima. Zahvalna sam njima i svima koji me podržavaju,a posebna zahvala pripada mojim roditeljima. U ovom našem gradu jako teško je uspjeti u poslu poput ovog. Nažalost naši ljudi više cijene Cecu, Karleušu i neke druge srpske “dive” , a uspjehu naših djevojaka se ohole i smiju.

Često se nađem u takvoj situaciji da me izruguju, ali ja znam da oni ne mogu da budu poput mene i ne znaju koji je to užitak.Zato im se ja samo nasmijem. Ja hodam uzdignute glave i ponosno radim posao koji volim. I samo još jedno,moj savjet vam je:”Nikad nemojte odustati od svoga sna,bez obzira koja prepreka vam stajala na putu vi je zaobiđite i idite dalje..” Ja volim sebe i to što jesam i takva ću da ostanem…” Ovo je bila priča mlade i uspješne Bišćanke. Ona vam treba otvoriti oči,dati nadu i snagu da ostvarite svoje želje i snove,i zapamtite jedno:”Nikada ne odustajte..”

Dodaj komentar:

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466LikesLikes
8,496SljedbeniciPratite
1,287PretplatnikaPretplati se