Naslovnica Veze i sex Muž joj na medenom mjesecu priznao da ju je prevario sa najboljom...

Muž joj na medenom mjesecu priznao da ju je prevario sa najboljom prijateljicom

0

Očajna žena našla se na sto muka kada joj je njezin muž otkrio da su glasine o tome da ju je prevario s njezinom najboljom prijateljicom istinite, prenosi The Sun.

– Moj muž i ja smo zajedno sedam godina i imamo kćer. Vjenčali smo se prošlog mjeseca te smo otišli na medeni mjesec u Tajland. Moja je majka za to vrijeme pazila na našu kćer kako bismo mogli uživati na romantičnom putovanju – piše u svojem pismu žena.

Ona kaže da ima 35 godina i da je  je dosta doga trpila sa svojim mužem zato što ga volim.

– Međutim uvijek sam bila nisko na njegovoj listi prioriteta. Čak i kada sam imala trudove on je bio kafiću – požalila se ona.

Žena je rekla da je glasina o tome da je vara s jednom od njezinih najboljih prijateljica počela kružiti prije otprilike pet godina.

– Nekoć smo zajedno vodile djecu u vrtić. On je uvijek poricao da se nešto između njih dogodilo, a kada sam je direktno pitala i ona je isto rekla da ničega nije bilo – napisala je žena.

U nedostatku dokaza, žena je glasinu interpretirala kao zlobu nekoga iz društva u kojem se njezin muž kretao.

-Imao je teško djetinjstvo i cijeli su ga život ljudi razočaravali. Nisam ga htjela ostaviti kada nisam imala nikakve dokaze – pojasnila je.

Žena je rekla da se njezin muž tokom posljednje dvije godine njihove veze drastično promijenio – i to na bolje.

– Brižan je, gotovo nikada ne ide van i rekao mi je da shvata što ima. Kada me zaprosio bilo je to kao da mi se obistinio san. Vjenčanje je bilo čudesno, međutim nakon puno na medenom mjesecu jedne smo večeri počeli pričati o našem braku. – napisala je ona.

Muž joj je tada priznao ju je prevario s prijateljicom na koju je sumnjala. Bila je to osoba iz glasina koje su kružile tokom godina.

-Rekao mi je da mu je odmah bilo žao te da je to najveća greška u njegovom životu. Unatoč tome moje je srce slomljeno. Družili smo se s tom djevojkom svih tih godina. Čak je i sa svojom kćerkom bila u našem domu, praveći se kao da se ništa nije dogodilo. Ne vidim kako možemo prijeći preko ovoga – zaključila je svoje pismo očajna žena.

Savjetnica za odnose Deirdre Saunders pokušala je utješiti ženu te joj je rekla da bi bila šteta okončati vezu zbog avanture iz prošlosti.

– Recite svojem mužu da ne može očekivati da ćete mu oprostiti i da ćete zaboraviti na to, međutim da ste spremni pokušati.Imao je teško djetinjstvo i vjerojatno mu je zbog toga teže obvezati se do kraja. No, čini mi se da se popravio. Morate mu reći da će vas morati ohrabriti kako bi vaš veza opstala-zaključila je Saunders.