18.3 C
Bihać
Četvrtak, 23 Septembra, 2021

Nada Topčagić u šoku: Zbog Zlatana Ibrahimovića pijem tablete za smirenje

Nakon saznanja da je slavni fudbaler Zlatan Ibrahimović na scenu najvećeg italijanskog festivala San Remo izašao uz uvodne taktove pesme “Jutro je”, Nada Topčagić ne može da dođe sebi.

Pjevačici se u jednoj sekundi pomiješalo hiljadu osjećanja, zbog čega je morala da popije tablete za smirenje. U razgovoru pred kamerom Nova.rs pjevačica se pohvalila da je doživjela vrhunac svoje karijere, a potom se osvrnula na poznanstvo sa Ibrahimovićevim ocem, koji je također muzičar. Nada je čak i zapjevala svoj hit star 32 godine, i to samo za Zlatana.

“Ja ne mogu da dođem sebi. Jutros sam u četiri sata morala da popijem bromazepam. Kada sam vidjela o čemu se radi i kada su počeli svi da me zovu i da me proganjaju… Nisam vjerovala da ću ovako jutro da dočekam. To je za mene… Ma, ne moram više ništa u životu da snimam, ovo je vrhunac moje karijere. Zlatan je mene bacio totalno u orbitu, a ja sam otišla i nestala. Totalno me je katapultirao. Takav jedan čovjek, takva jedna ličnost… Fudbal je fudbal i vole ga svi. Omiljen je u cijelom svijetu. U moru hitova i pjevača da se nađu taktovi moje pjesme ‘Jutro je’, pa šta bolje da poželiš u životu”, priča Nada i otkriva kako bi se osjećala da joj lično Ibrahimović stavi krunu na glavu.

“Šta da kažem, bolje da ne dolazi. Popila bih sve što bi bilo, neki alkohol i nazdravila bih sa Zlatanom. To je dijete koje je raslo uz moju muziku sto posto”, rekla je pjevačica.

Nada govori kako se upoznala sa Zlatanovim ocem i da li se sjeća kakav je fudbaler bio kao dijete.

“Pjesmu sam izdala 1989. godine, a 1991. godine sam imala veliku turneju po Švedskoj. Tada sam išla kod Zlatanovog oca Šefika, koji je svirao harmoniku. Poslije sam čula da je ostao isti kao i prije, bez obzira na to šta je sve stekao njegov sin. Džaba što mu je sin zvijezda u cijelom svijetu, kad on ne želi da se mijenja. On vozi svog starog Volva i ostao je čovjek iz naroda”, priča Nada.

Pjevačica kaže da će fudbaleru biti vječno zahvalna i da će se uvijek moliti za njega.

“Neka mu se sve pozlati i da bude hiljaditi gol uz moju pjesmu ‘Jutro je’ i molit ću se Bogu za njegovo zdravlje, da ga nikad ništa ne zaboli”, kazala je pjevačica i kaže da je prošli put, kada se Zlatan veselio uz njenu pjesmu popila dosta bromazepama.

Dodaj komentar:

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466LikesLikes
8,496SljedbeniciPratite
1,287PretplatnikaPretplati se