Naslovnica BIHAĆ NAJAVA: U subotu Kulturni centar vas poziva na predstavu “Celo telo tu...

NAJAVA: U subotu Kulturni centar vas poziva na predstavu “Celo telo tu me boli” Predstava "CELO TELO TU ME BOLI" u režiji Nikole Kolje Pejakovića premijerno će biti izvedena u Kulturnom centru u subotu, 10. novembra, sa početkom od 19 sati.

0

U predstavi igraju Nikolina Jelisavac, Ljubiša Savanović i Velimir Blanić. Scenograf i kostimograf je Vladana Trnić, lektor Milorad Telebak, a sufler i inspicijent Svjetlana Popović.

Predstava je rađena po motivima teksta LEKCIJA, Ežene Joneska. Adaptaciju teksta i režiju predstave potpisuje Nikola Kolja Pejaković, banjalučki reditelj, scenarista i glumac kojem je ovo prva saradnja sa Gradskim pozorištem JAZAVAC. Predstava se na komičan način bavi našim društvom i prikazuje sudar dva svijeta u apsurdnoj svakodnevici koja nameće i potencira iskrivljene vrijednosti.

Ulaznice možete preuzeti u Kulturnom centru, predstava je besplatna ali je broj mjesta ograničen i zato požurite kako biste uspjeli na vrijeme sebi obezbjediti mjesto.

Portal Krajina.ba vas nagrađuje sa 5 besplatnih ulaznica. Sve što morate uraditi je poslati mail na marketing@krajina.ba koji će sadržavati vaše ime i prezime i broj telefona sa naznakom “Za predstavu Celo telo me boli”.

Loading...