Naslovnica MAGAZIN Nakon 20 godina puklo prijateljstvo Cece Ražnatović i Saše Vidića: Bili su...

Nakon 20 godina puklo prijateljstvo Cece Ražnatović i Saše Vidića: Bili su nerazdvojni prijatelji na srpskoj estradi, a evo šta joj je kontroverzni stilista poručio ! Poslije više od 18 godina Ceca Ražnatović i Saša Vidić više se ne druže! Kako saznajemo, folk zvijezda i modni kreator i stilista prije nekoliko mjeseci prekinuli su svaki kontakt, ali niko od njih nije želio o tome javno da priča.

0

Međutim, u posljednje vrijeme postale su sve glasnije priče da se Ceca i Saša više ne druže, a to što su prestali jedno drugo da prate na Instgaramu samo je doprinijelo tome da se spekulacije prošire.

Saša je potvrdio da su Ceca i on stavili tačku na višegodišnje prijateljstvo, ali nije želio da duži niti da objašnjava šta je razlog tome.

“Povodom učestalih pitanja za Cecu i mene – da, tačno je da više nismo bliski, tačno je da se ne pratimo na Instagramu, ali ja nisam prestao već ona. No, to nije ni bitno. Svako od nas ima, i u mom slučaju imam svoje stare prijatelje. Što je najbitnije, nas dvoje se nismo rastali u zloj krvi, samo nas je vrijeme razdvojilo i neki drugi vidici”, počeo je Saša.

“Gledajte na to kao na civilizovan bračni rastanak. Mi smo imali blisko prijateljstvo, a ja ću uvijek poštovati Cecu eto zbog tog bliskog prijateljstva koje smo uspjeli godinama gajiti”, kaže Vidić.

Podsjetimo, Ceca je nedavno na spekulacije o prekidu prijateljstva sa Sašom rekla da na njihov odnos nikada niko ne smije da pljune.

“Uopšte ne želim da ulazim u tu priču. Nikada nisam bila neko ko priča o drugima, pa neću ni sada. Vidić i ja imamo 18-godišnje prijateljstvo i na to niko nikada ne smije da pljune. Nikada! A da li se između mene i Vidića dešava nešto je isključivo samo između nas dvoje”, rekla je folk zvijezda.

Loading...