Nakon obustavljanja istrage protiv Genca Trnavcija, Ervina Piralić predala žalbu na adresu Tužilaštva Unsko-sanskog kantona

Poštovani,

Ovim putem Vam dostavljam saopćenje za javnost kojim želim da reagujem na navode Genca Trnavcija da je krivični postupak protiv njega okončan i da su materijali koji su korišteni protiv njega, lažni.

Postupajuća tužiteljica Azra Ibrahimpašić je donijela naredbu o obustavi istrage zbog nedostatka dokaza, ali danas je protiv iste naredbe podnešena žalba budući da je istraga vođena površno, te su ispitavani svjedoci koji uopće nemaju veze sa krivičnim djelom za koje se tereti Genc Trnavci.

Štoviše, Genc Trnavci ponovo laže medije govoreći da je iskaz dao i vještak što je apsolutna laž jer se snimci njegovog priznanja uopće nisu vještačili. Krivični postupak protiv Genca Trnavcija još uvijek nije okončan kako on to tvrdi nego se, na njegovu žalost, nastavlja.

U prilogu Vam dostavljam i žalbu koja je danas upućena Glavnom uredu kantonalne tužiteljice Fadile Amidžić i samim tim želim da upoznam javnost sa nelogičnostima i kontradiktornostima koje su se pokazale pri dosadašnjoj istrazi.

S poštovanjem,

Ervina Piralić

 

Dodaj komentar:

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466LikesLikes
8,496SljedbeniciPratite
1,287PretplatnikaPretplati se