Nakon što je pucala u Vešticu i bivšeg supruga: Emina Arnautović iza rešetaka ostaje još dva mjeseca

IZVORavaz.ba

– Pritvor joj je produžen zbog opasnosti da bi mogla ponoviti počinjena krivična djela, a na teret joj se stavlja nanošenje teških tjelesnih povreda, nedozvoljena trgovina narkoticima, neovlašteno posjedovanje oružja, izazivanje opće opasnosti te oštećenje tuđe stvari. Kako nam je potvrđeno u sarajevskom Tužilaštvu, prema odluci suda, Arnautović će u pritvoru biti do 7. juna ili do nove odluke suda, kazala je u izjavi za Avaz.ba Azra Bavčić, portparolka Tužilaštva KS .

Emina se 10. marta u sarajevskom naselju u popodnevnim satima u Golfu 7 dovezla pred frizerski salon “Still”, koji se nalazi u ulici Azize Šaćirbegović, a u automobilu su bila i njena dva sina.

Na ulici se posvađala sa suprugom Admirom, koji je već bio tu, a potom je, na očigled djece, posegnula za pištoljem, koji je bio u automobilu, i nakon jurnjave ulicama upucala supruga u nogu u dvorištu škole “Vladimir Nazor”.

Istovremeno, Minka je supruga gađala kesom u kojoj je bilo gotovo kilogram heroina.

Motiv napada je bila ljubomora zbog nove veze njenog supruga sa srbijanskom starletom Anđelom Mitkovski, zvanom Veštica. Navodno, par se nedavno razišao, a Admir je našao novu ljubav.

Anđelom Mitkovski je tog dana se tagovala na Facebooku da se osjeća opušteno u salonu „Still“.

Dvadeset minuta nakon objave Minka je došla s pištoljem. Nakon što je ranila bivšeg supruga, pokušala je ući u salon, ali je on bio zaključan s unutrašnje strane pa je nogom razbila izlog salona.

Mitkovski se o ovom događaju redovno oglašavala na društvenim mrežama na kojima je pisala da je na nju ispaljeno devet metaka, ali da ju nijedan nije pogodio, te da je nju i njenog supruga napala ljubomorna bivša žena.

 

Dodaj komentar:

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466LikesLikes
8,496SljedbeniciPratite
1,287PretplatnikaPretplati se